Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi Pripravte si na piatok zdravý a ľahký obed, napríklad: Pečenú tresku s feniklom a varenými zemiakmi. Porcie 1 Dĺžka prípravy 30min Kalórie / porcia 322 Vhodné pre Obed Večera Ingrediencie Filety z tresky Čierne korenie Soľ Maslo Olej Fenikel Sezamovy olej Med Zemiaky Pažítka Nutričné hodnoty Bielkoviny Sacharidy Cukry Tuky Postup prípravy receptu Krok 1 Filety z tresky okoreníme a upečieme na lyžici masla s lyžicou oleja, aby nám maslo neprihorelo, z každej strany (časovo podľa hrúbky, aby sa nám nerozpadávala). Krok 2 Fenikel si očistíme, rozdelíme na polovicu alebo menšie časti a taktiež orestujeme na panvici (mne chutí pokvapkaný medom a sezamovým olejom). Krok 3 Nakoniec to osolíme. Krok 4 Zemiaky si klasický uvaríme a podávame s nasekanou pažítkou. Fenikel sa ku rybe naozaj hodí.Uznajte sami. Dobrú chuť! Príspevok Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi je zobrazený ako prvý na Infit.sk.
Sezónna ponuka Január 2023 Plnená palacinka "Hortobagyi palacsinta" kuracím mäsom
prejsť na článokPrint Pečená domáca sliepka varená v slepačej polievke Z domácej sliepky varenej v slepačej polievke môžeme pripraviť veľmi chutný druhý hlavný chod, ked ju ešte upečieme. Ingrediencie2000gramov domácej sliepky200gramov čerstvého masladomáci
Sezónna ponuka Február 2023 Vyprážaný teľací rezeň s petržlenovými zemiakmi
prejsť na článokRebarbora a jablká zapečené pod sladkou mrveničkou.