Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi

Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi Pripravte si na piatok zdravý a ľahký obed, napríklad: Pečenú tresku s feniklom a varenými zemiakmi. Porcie 1 Dĺžka prípravy 30min Kalórie / porcia 322 Vhodné pre Obed Večera Ingrediencie Filety z tresky  Čierne korenie Soľ  Maslo  Olej Fenikel Sezamovy olej Med  Zemiaky  Pažítka Nutričné hodnoty Bielkoviny Sacharidy Cukry Tuky Postup prípravy receptu Krok 1 Filety z tresky okoreníme a upečieme na lyžici masla s lyžicou oleja, aby nám maslo neprihorelo, z každej strany (časovo podľa hrúbky, aby sa nám nerozpadávala). Krok 2 Fenikel si očistíme, rozdelíme na polovicu alebo menšie časti a taktiež orestujeme na panvici (mne chutí pokvapkaný medom a sezamovým olejom). Krok 3 Nakoniec to osolíme. Krok 4 Zemiaky si klasický uvaríme a podávame s nasekanou pažítkou. Fenikel sa ku rybe naozaj hodí.Uznajte sami.  Dobrú chuť!  Príspevok Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi je zobrazený ako prvý na Infit.sk.

prejsť na článok

Maďarská kuchyňa

Sezónna ponuka Január 2023 Plnená palacinka "Hortobagyi palacsinta" kuracím mäsom

prejsť na článok

Pečená domáca sliepka varená v slepačej polievke

Print Pečená domáca sliepka varená v slepačej polievke Z domácej sliepky varenej v slepačej polievke môžeme pripraviť veľmi chutný druhý hlavný chod, ked ju ešte upečieme. Ingrediencie2000gramov domácej sliepky200gramov čerstvého masladomáci

prejsť na článok

Rakúska kuchyňa

Sezónna ponuka Február 2023 Vyprážaný teľací rezeň s petržlenovými zemiakmi

prejsť na článok

Česká kuchyňa

Sezónna ponuka Marec 2023 Nakladaný hermelín, pečená kapie, topinky

prejsť na článok

Pečená rebarbora s jablkami a posýpkou

Rebarbora a jablká zapečené pod sladkou mrveničkou. 

prejsť na článok