Keď som videla tento recept u Letmecookitforyou na Instagrame a okamžite som vedela, čo bude na večeru. Cestoviny penne s cuketou a slaninkou v skvelej syrovej omáčke som doplnila o pár úžasných ingrediencií, ktoré v mojich jedlách nesmú chýbať. Čo na to budeš potrebovať? 300-400 g cestovín penne1 cibuľa200-250 g slaniny1 stredná cuketa100 ml vody4-5 trojuholníčkov taveného syra150 g cream cheese1 PL dijonskej horčicesoľprovensalské bylinky Postup: Cestoviny uvaríme v osolenej vode.Slaninu nakrájame na malé kocky a dáme do panvice.Cibuľu nakrájame na drobno a keď je slanina takmer opečená pridáme cibuľu a orestujeme do zlatista.Slaninku s cibuľou presunieme na tanier, tuk zo slaniny trochu zlejeme a na panvicu pridáme na malé kocky nakrájanú cuketu.Cuketu chvíľu restujeme, potom podlejeme vodou a zakryjeme pokrievkou na 5 minút. K cukete pridáme tavený syr spolu s cream cheese a necháme rozpustiť. Do panvice s cuketou pridáme aj orestovanú slaninu s cibuľkou a pridáme aj trochu vody, aby bola omáčka trochu tekutejšia.Omáčku dochutíme soľou, provensalskými bylinkami a horčicou a pridáme do nej aj uvarené cestoviny.Penne obalíme v omáčke a odstavíme z ohňa. Vyskúšaj tento recept aj ty a napíš mi do komentára, či si si ho tiež obľúbil/a Ak hľadáš ďalšie inšpirácie na obedy či večere, klikni TU. The post Penne s cuketou a slaninkou appeared first on Food By Tinka.
4 porcie, 35 minút Chceli by ste vyskúšať vegánsku verziu omáčky Bolognese? Poďte si pripraviť tento chutný recept so šošovicou beluga. Táto vegánska omáčka zo šošovice je perfektnou alternatívou bez mäsa, pripravená rýchlo a na chutný a odľahčený spôs
prejsť na článokMilujem bryndzu a ešte viac zbožňujem bryndzové pirohy! Keď som ich raz doma skúšala pripraviť, nedopadlo to úplne najlepšie. Ale dala som im druhú šancu a teda poviem vám, že lepšie rozhodnutie som urobiť nemohla Recept som našla na internete, myslím že
prejsť na článokČlánok som kompletne aktualizoval: 03.12.2019 Po takmer troch mesiacoch napchávania sa vo Vietname, ktorý som si zamiloval, som chcel napísať článok o tejto fantastickej krajine, a hlavne ako ju ochutnať. Vietnamské jedlo je moja srdcovka a tak som si pís
prejsť na článok