Penne so špenátom a kešu bešamelom

Podávajte penne svojim priateľom a rodine, ale nehovorte im, že je to zdravé vegánske jedlo! Budú si myslieť, že ste vyrobili tradičnú bielu omáčku so smotanou a maslom. Keď im bude chutiť a budú sa pýtať,  prezraďte im trik na zdokonalenie bešamelu z kešu. Oriešky treba na noc namočiť a potom vymixovať do hladka v mixéri. 

prejsť na článok

Konzumácia kešu orieškov vám môže pomôcť so znižovaním LDL cholesterolu

Kešu orechy sú tretím najobľúbenejším druhom orechov v USA. Obsahujú množstvo mononenasýtených a polynenasýtených mastných kyselín. Sú spojované so zníženým rizikom kardiovaskulárnych chorôb. Aj keď pozitívne účinky orechov na srdce boli vedecky dokázané,

prejsť na článok

Obed

Sedia dve muchy a jedna sa pýta tej druhej: - Čo budeme mať na obed? - Hovno so špenátom. - Fúúúj, špenát!

prejsť na článok

PANEER BUTTER MASALA

Paneer Butter Masala je klasické indické jedlo so smotanovo – paradajkovou omáčkou a chutnými kockami paneeru. ČO POTREBUJETE: 400g Paneer; pokrájať na kocky2 veľké červené cibule; rozmixovať na pyré2 veľké paradajky; rozmixova

prejsť na článok

Ako sme pripravili prvý raw koláčik?

Toto leto sme sa rozhodli, že sa pokúsime pripraviť naše vlastné raw koláčiky. Mali sme iba jeden mixér a jednu misku. Zároveň niekoľko pokusov, kým sme dosiahli dnešný výsledok. Lesné ovocie a čučoriedky boli prvými pokusnými ingredienciami. Do m

prejsť na článok

Alergény

obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody ) a výrobky z nich okrem : a) pšeničných glukózových sirupov vrátane dextrózy, ako aj výrobky z nich, ak proces, ktorému sa podrobili, pravdepodobne nezv

prejsť na článok