Print Plnka alebo po našom nádivka Neodmysliteľne patrí k pečenému kurčaťu. Ingrediencie6rožkov (3 namočiť avyžmýkať) a 3 suché2vajciaSoľ mensia klVegeta ideálne domáca rovnako ako soliKorenieCesnak - 2 strúčkyPečienka 250-350gPetržlenová vňať - od oka kto má ako rádLyžička oleja InstructionsVšetky suroviny spolu riadne pomágať rukou a dať do pevného sáčku.Poťápať to tam, aby sa pekne spojila hmota.Treba v ňom nechať vzduch, aby mala nádivka priestor na podrastenie a hore spravit uzol, aby sa nam tam nedostala voda.Do vačšieho hrnca naliať do 3/4 vodu, vložiť sáčok, prikryť pokrievkou a variť vo vode 45 minút +.Ak by ste dali viac pečene a nebola by hotova jednoducho dopečte v rúre. The post Plnka alebo po našom nádivka appeared first on Sefkuchari.sk.
Maková, tvarohová a lekvárová plnka. Vhodné do buchiet, závinov ale aj na rezy.
Blíži sa sezóna rebarbory. Upečte si tento vynikajúci koláč. Príprava cesta je veľmi jednoduchá. Je to vlastne iba posýpka, plnka a zase posýpka.
Tvarohové cesto, tvarohová plnka a pikantné ovocie. Zdravý a chutný koláč. Vhodné je aj iné ovocie, napr. ríbezle červené, ríbezle čierne. Rebarbora by bola tiež vhodná.
Torty patria medzi najobľúbenejšie a najslávnostnejšie múčniky. Ich príprava je často považovaná za vrchol cukrárskeho umenia. Základom pečenia tôrt je naučiť sa piecť dobré piškótové cesto, pričom plnka torty môže byť prakticky ľubovoľná.
prejsť na článokRecept poslala pani Viera, Rožňava Potrebujeme: Cesto 7 g droždia 3 lyžice vlažnej vody 230 g hladkej múky 120 ml mlieka 2 lyžice oleja 125 g masla 2 lyžičky cukru štipka soli Plnka 150 g tmavej čokolády Na potretie 1 vajce Pozri celý článok The post Lís
prejsť na článok