Plnka alebo po našom nádivka

Print Plnka alebo po našom nádivka Neodmysliteľne patrí k pečenému kurčaťu. Ingrediencie6rožkov (3 namočiť avyžmýkať) a 3 suché2vajciaSoľ mensia klVegeta ideálne domáca rovnako ako soliKorenieCesnak - 2 strúčkyPečienka 250-350gPetržlenová vňať - od oka kto má ako rádLyžička oleja InstructionsVšetky suroviny spolu riadne pomágať rukou a dať do pevného sáčku.Poťápať to tam, aby sa pekne spojila hmota.Treba v ňom nechať vzduch, aby mala nádivka priestor na podrastenie a hore spravit uzol, aby sa nam tam nedostala voda.Do vačšieho hrnca naliať do 3/4 vodu, vložiť sáčok, prikryť pokrievkou a variť vo vode 45 minút +.Ak by ste dali viac pečene a nebola by hotova jednoducho dopečte v rúre. The post Plnka alebo po našom nádivka appeared first on Sefkuchari.sk.

prejsť na článok

Plnky do kysnutých koláčov

Maková, tvarohová a lekvárová plnka. Vhodné do buchiet, závinov ale aj na rezy. 

prejsť na článok

Rebarborový koláč s posýpkou

Blíži sa sezóna rebarbory. Upečte si tento vynikajúci koláč. Príprava cesta je veľmi jednoduchá. Je to vlastne iba posýpka, plnka a zase posýpka.

prejsť na článok

Višňový koláč s tvarohom

Tvarohové cesto, tvarohová plnka a pikantné ovocie. Zdravý a chutný koláč. Vhodné je aj iné ovocie, napr. ríbezle červené, ríbezle čierne. Rebarbora by bola tiež vhodná.

prejsť na článok

Ako upiecť dobré piškótové cesto na tortu

Torty patria medzi najobľúbenejšie a najslávnostnejšie múčniky. Ich príprava je často považovaná za vrchol cukrárskeho umenia. Základom pečenia tôrt je naučiť sa piecť dobré piškótové cesto, pričom plnka torty môže byť prakticky ľubovoľná.

prejsť na článok

Lístkové rolky

Recept poslala pani Viera, Rožňava Potrebujeme: Cesto 7 g droždia 3 lyžice vlažnej vody 230 g hladkej múky 120 ml mlieka 2 lyžice oleja 125 g masla 2 lyžičky cukru štipka soli Plnka 150 g tmavej čokolády Na potretie 1 vajce Pozri celý článok The post Lís

prejsť na článok