Pre milovníkov vidieku a pokoja

The post Pre milovníkov vidieku a pokoja appeared first on Dom Končiar | Rodinné ubytovanie na Liptove.

prejsť na článok

Hádky v Partnerstve: Odoberanie Duchovnej Sily a Dôležitosť Pokoja

Hádky v partnerstve a odoberanie duchovnej sily Vzťahy sú jemným tancom medzi láskou, porozumením a občasnými nezhodami. Hoci konflikty patria k prirodzenému vývoju partnerského života, neustále hádky môžu viesť k vážnemu oslabeniu duchovnej sily oboch pa

prejsť na článok

Sex praktiky pre milovníkov

SEX - každý ho miluje tak prečo si ho nevylepšiť? Tento článok Vás prevedie rôznymi druhmi erotických praktík ktoré môžu osviežiť váš sexuálny život.

prejsť na článok

Podporujeme dobré projekty iných

Zúčastnili sme sa brigády v budúcej komunitnej záhrade MAMAHRABE v Martine - Priekope. Veľmi sa tešíme z toho, že v Martine na tomto mieste, okrem zaujímavého Mamamaka - coworking MT, vzniká aj takáto zelená oáza pokoja a dobra.

prejsť na článok

Hrnček KeeepCup

Čo môže byť v zime lepšie, ako si vychutnať svoju obľúbenú kávu, alebo iný nápoj? Túto možnosť vám ponúka značka KeepCup a ich termo hrnčeky. Hrnček od KeepCup je skvelou voľbou pre všetkých milovníkov dobrej kávy.

prejsť na článok

Zapojte sa do skupiny milovníkov prírodnej kozmetiky

Predstavujem vám úplne nový spôsob, ako byť súčasťou nášho sveta prírodnej kozmetiky. Založili sme exkluzívnu testovaciu skupinu na Facebooku, ktorá Vám umožní zažiť naše produkty úplne inak.

prejsť na článok