Predaj farmárskych výrobkov z dvora

Chceli by ste začať s predajom z dvora, len neviete, čo je na to potrebné? V nasledujúcom článku sa dozviete odpovede na mnohé otázky, ktoré vám víria hlavou.

prejsť na článok

Predaj z dvora – ako začať s predajom vajíčok a mlieka?

Ako predávať produkty vlastnej živočíšnej výroby? Jedným z riešení je tzv. predaj z dvora. Prinášame vám základné informácie ako začať s predajom mlieka a vajíčok, a na čo si pritom dať pozor.

prejsť na článok

O predaji na trhových miestach

Už sme tu mali článok o tom, čo je potrebné na predaj z dvora. Dnes vám prinášame článok o predaji na trhoviskách. V článku nájdete zadefinované čo je a čo nie je trhovisko, kto ho zriaďuje, kto je jeho správca, kto vydáva povolenie na predaj, aké dokumen

prejsť na článok

Na čo by ste ako farmár nemali zabudnúť pri predaji výrobkov?

V článku sa dozviete, kedy farmár na predaj svojich výrobkov potrebuje živnosť a kedy nie. Zároveň je v ňom podľa zákona zadefinovaná poľnohospodárska výroba.

prejsť na článok

Výročná správa Súdneho dvora EU za rok 2023 v slovenskom jazyku

https://curia.europa.eu/panorama/2023/sk Príspevok Výročná správa Súdneho dvora EU za rok 2023 v slovenskom jazyku je zobrazený ako prvý na sudnamoc.sk.

prejsť na článok

Donáška potravín

Služby ARC-Drink Servis, s.r.o., Bratislava Dovoz potravín, nápojov a kancelárskych potrieb priamo do firmy. Arivas, s.r.o., Trenčianska Turná Donáška pizze a denného menu do domácností a firiem. Donáška potravín. Biomeat s.r.o. Zdravé potraviny pre V

prejsť na článok