Ako predávať produkty vlastnej živočíšnej výroby? Jedným z riešení je tzv. predaj z dvora. Prinášame vám základné informácie ako začať s predajom mlieka a vajíčok, a na čo si pritom dať pozor.
Chceli by ste začať s predajom z dvora, len neviete, čo je na to potrebné? V nasledujúcom článku sa dozviete odpovede na mnohé otázky, ktoré vám víria hlavou.
prejsť na článokUž sme tu mali článok o tom, čo je potrebné na predaj z dvora. Dnes vám prinášame článok o predaji na trhoviskách. V článku nájdete zadefinované čo je a čo nie je trhovisko, kto ho zriaďuje, kto je jeho správca, kto vydáva povolenie na predaj, aké dokumen
prejsť na článokVýherkyňou súťaže v kategórii Najobľúbenejší výrobca potravín 2017 sa stala pani Marta Tužinská, majiteľka rodinnej farmy Tuška zaoberajúcej sa predajom z dvora. V rozhovore nám odpovedala na otázky týkajúce sa farmy a výroby potravín na nej.
prejsť na článokRozmýšľali ste už niekedy nad tým, čo je to maslo? Je maslo z mlieka? Pravé maslo je výrobok vyrobený z kravského mlieka, známeho ako mliečny tuk. Skladá sa preto z 80% tuku - to je časť, ktorá bola oddelená od sacharidov a bielkovín mlieka. Teda áno, mas
prejsť na článokOchutnali ste už sójové, kokosové či ryžové mlieko? Tieto rastlinné nápoje obsahujú na rozdiel od kravského mlieka omnoho menej tuku a žiadnu laktózu. Sú teda vhodné pre ľudí trpiacich intoleranciou na laktózu, prípadne alergiou na bielkoviny kravského ml
prejsť na článok