prenájom garáž jednotlivá - Prenajmeme parkovacie miesto priamo pri Budove Draždiak House v Petržalke na Antolskej ulici pri NEMOCNICI (AR-028K-000142)

Prenajmeme parkovacie miesto priamo pri Budove Draždiak House v Petržalke na Antolskej ulici pri NEMOCNICI Prenajmeme parkovacie státie v novostavbe priamo pri budove Draždiak HOUSE v Bratislave Petržalke. Priestor je neprestajne strážený a monitorovaný. Vstup je zabezpečený čipom na diaľkové ovládanie. Ihneď voľné Lokalita mapa: https://goo.gl/maps/NGhUJ4xxe81DfxT49

prejsť na článok

prenájom garáž jednotlivá - Prenajmeme Garážové parkovacie státie - úplne v centre BA na Kamennom námestí (AR-028K-000107)

Prenajmeme garážové parkovacie státie v novostavbe úplne v centre Bratislava Staré mesto nachádzajúcemu sa na -2 p.,Polyfunkčného objektu Dunajská 6,8. Vstup je z hlavnej ulici Dunajská 8. Priestor garáží je neprestajne strážený a monitorovaný. Vstup je

prejsť na článok

prenájom 1-izb. byt - Prenájom 1-izbový apartmán 31 m2, 4. poschodie na Antolskej ulici v Bratislave pri jazere Draždiak. (AR-028K-000141)

Prenajmem komplet zariadený apartmán pri jazere Draždiak, 20 metrov od vody, kúsok na hrádzu. Priamo v dome, wellness s bazénom a saunou. Samostatné ovládanie kúrenia + klimatizácia. K apartmánu vedú dva osobné výťahy. Kompletná občianska vybavenosť. V b

prejsť na článok

prenájom hromadná garáž - Na prenájom garážové státie v Starom meste v projekte Tatra Grand Residence na Dunajskej ulici pri OD TESCO (AR-028K-000106)

Prenajmeme garážové státie v novostavbe úplne v centre Bratislava Staré mesto Dunajská ulica nachádzajúcemu sa na -2 p. Polyfunkčného objektu Dunajská 6,8. Ihneď voľné. Priestor garáží je neprestajne strážený a monitorovaný. Vstup je zabezpečený čipom na

prejsť na článok

prenájom 3-izb. byt - Prenajmeme 3.izbový byt, 95m2, komplet luxusne moderne zariadený, úplne v centre BA, Medená ulica 1x terasa,2xloggia (AR-028K-000118)

Prenajmeme pekný 3-izbový byt, 95m2, 2/6, výťah, komplet klimatizovaný a luxusne zariadený, TV+vysokorýchlostný internet, úplne v centre BA na Medenej ulici, 1x terasa aj so sedením, 2 x loggia. Cena 1.350,-Eur +250,-Eur/ energie/sprava ele/. Voľný ihneď.

prejsť na článok