prenájom hromadná garáž - Na prenájom garážové státie v Starom meste v projekte Tatra Grand Residence na Dunajskej ulici pri OD TESCO (AR-028K-000106)

Prenajmeme garážové státie v novostavbe úplne v centre Bratislava Staré mesto Dunajská ulica nachádzajúcemu sa na -2 p. Polyfunkčného objektu Dunajská 6,8. Ihneď voľné. Priestor garáží je neprestajne strážený a monitorovaný. Vstup je zabezpečený čipom na diaľkové ovládanie. cena dohodou

prejsť na článok

prenájom garáž jednotlivá - Prenajmeme Garážové parkovacie státie - úplne v centre BA na Kamennom námestí (AR-028K-000107)

Prenajmeme garážové parkovacie státie v novostavbe úplne v centre Bratislava Staré mesto nachádzajúcemu sa na -2 p.,Polyfunkčného objektu Dunajská 6,8. Vstup je z hlavnej ulici Dunajská 8. Priestor garáží je neprestajne strážený a monitorovaný. Vstup je

prejsť na článok

prenájom 2-izb. byt - Prenájom 2,5-izbový byt v Starom meste oproti 2-Levom BA centrum 2 x samostatné izby, komplet zariadený. (AR-028K-000140)

Prenájom 2,5-izbový byt v Starom meste oproti 2-Levom na Dobrovského ulici č. 9, 5/5, s vlastným veľkým upraveným dvorom, s kompletnou rozlohou 57,82m2. K bytu prislúcha vlastné kúrenie a veľká murovaná pivnica.Byt má samostatné 2 izby a tiež samostanú kú

prejsť na článok

prenájom garáž jednotlivá - Prenajmeme parkovacie miesto priamo pri Budove Draždiak House v Petržalke na Antolskej ulici pri NEMOCNICI (AR-028K-000142)

Prenajmeme parkovacie miesto priamo pri Budove Draždiak House v Petržalke na Antolskej ulici pri NEMOCNICI Prenajmeme parkovacie státie v novostavbe priamo pri budove Draždiak HOUSE v Bratislave Petržalke. Priestor je neprestajne strážený a monitorovaný.

prejsť na článok

prenájom obchodné priestory - Nebytový priestor na prenájom o výmere 87m2, na Grosslingovej ulici s možnosťou rozšírenia o 14,5 m2 (AR-028K-000144)

PRIESTOR NA PRENÁJOM V CENTRE BA Prenajmeme veľký nebytový priestor v centre BA Staré mesto na Grosslingovej ulici, vysoké stropy, o výmere 87m2 s možnosťou rozšírenia ešte o 14,5m2. Priestor ma vlastne kúrenie,vodu, elektriku, vlastný vodomer. Vhodný

prejsť na článok