Na domácu paštétu budeme potrebovať: Bravčové mäso najlepšie pliecko čo najmastnejšie alebo mastný orez koreňovú zeleninu petržlen, zeler, mrkva cesnak a cibuľu koreniny soľ, rasca, čierne korenie mleté smotanu min. 31 % Pri tvorbe nášho OMES PATÉ sme postupovali nasledovne: Príprava v konvektomate FAGOR iKORE Restovanie, režim pečenie pri 205 °C cibuľa do zlata Neskôr pridáme koreňovú zeleninu a koreniny restujeme spolu s cibuľou Pridáme mäso a opäť spoločne restujeme až kým sa mäso neuzavrie. Zvolíme parný režim – 125 °C a varíme 3 hodiny za pravidelného miešania. Po 3 hodinách prepneme na kombinovaný režim 85 °C a varíme ďalej cez noc za pravidelného miešania, prípadne prilievame vodu podľa potreby. Celková doba tepelnej úpravy je 30 hodín. Všetky suroviny majú mať rozvarenú mäkkú konzistenciu a voda má byť vyredukovaná. Bravčové paté zjemníme smotanou a rozkutrujeme v kutri Sammic CK-35 V Pripravené paté naplníme do sklenených pohárov. Hĺbkovo šokovo schladíme v Coldline MODI. V polovici šokového chladenia uzavrieme naplnené poháre uzáverom. Na záver konzervujeme vakuovaním vo vakuovej baličke Sammic SE-316 nahradíme sterilizáciu, paté vydrží aj 30 dní v chladiacej skrini UP 651 SS. Dobrú chuť! Alergény: 7,9 Sterilizované vákuovo bez použitia konzervantov Príspevok Príprava OMES PATÉ v konvektomate FAGOR iKORE je zobrazený ako prvý na omes.sk.
Milí zákazníci a partneri! Vážime si vašu dlhoročnú spoluprácu a dôveru, ktorú do nás vkladáte, a za ktorú vám ďakujeme! Preto nám dovoľte ju aj ďalej posilniť v podobe spoločne stráveného času na našom novom podujatí OMES GASTRO FUSION 2024 a prijmite na
Úspora energií s našimi gastro zariadeniami až o 50%. Správnou voľbou môže byť vaša faktúra za energie vo vašej školskej kuchyni, či kantíne oveľa nižšia! Print Print Print Print KONTAKTUJTE NÁS JEDINÝM KLIKOM! Príspevok Veľká OMES GA
Gastro rok 2024 sme skutočne naštartovali spoločným vzdelávacím popoludním, ktorým nás sprevádzalo dobré jedlo, hudba a skvelý moderátor Marián Lechan. V Kaviarni Nová synagóga Žilina sme 1.2. 2024 o 14:00 hod. začali našim odborným programom, ktorého
ZÁKLADNÁ PRÍPRAVA BASMATI RYŽE Pojem "basmati ryža" je nám už viac menej známy. Ak ste ju osobne ešte nemali možnosť ochutnať, tak to musíte určite napraviť. Basmati ryža sa od klasickej ryže na prvý pohľad možno nelíši, no po prvom otvorení balenia zistí
prejsť na článokVíkendová ponuka Ponuka šéfkuchára 50g Francúzske kačacie paté Cancanero, hrušky 10,90 € 0,33l Kapustnica, mäso, huby 4,80€ 350g Lokša plnená kačacím mäsom a drobami, šalát z červenej kapusty 13,50 € 350g Kačacie stehno pečené, dusená červená kapusta, lok
prejsť na článok