Autor: Veronika Feňáková Kalórie: 300 kcal / porcia Čas prípravy na: 20 min. Lievance - kto by ich nemiloval? Mnohých z nás chuťou vrátia naspäť do detstva, keď sme ich raňajkovali s domácim džemom alebo nutelou. Tieto jednoduché lievančeky dokážu spraviť zo všetkých raňajok gatronomický zážitok a neodmietnu ich ani najväčší labužníci. Existuje nespočetne veľa spôsobov ich prípravy, v ktorých sa experimentuje s použitím rozličných múk, príchutí či korení. Dnes si pripravíme zdravšiu variantu, ktorá je plná bielkovín a garantujeme, že vďaka svojej vláčnej konzistencii sa stane jednou z vašich najobľúbenejších. Môžete ju podávať s tvarohom, ovocným jogurtom, orieškovým maslom plným bielkovín alebo čerstvým či mrazeným ovocím - je to len na vašej chuti a fantázii.
Proteínové zmesi V predchádzajúcich článkoch sme riešili srvátkové proteíny, kazeínové proteíny a rastlinné proteíny a aj vaječný a hovädzí proteín. Riešili sme každý typ proteínu samostantne. Ale tak, ako si často krát nenaložíš na tanier len čisté kurac
prejsť na článokProteínové zmesi V predchádzajúcich článkoch sme riešili srvátkové proteíny, kazeínové proteíny a rastlinné proteíny a aj vaječný a hovädzí proteín. Riešili sme každý typ proteínu samostantne. Ale tak, ako si často krát nenaložíš na tanier len čisté kurac
prejsť na článokAutor: Veronika Feňáková Kalórie: 290 kcal / porcia Čas prípravy na: 10 min. Proteínové guličky poznáme určite všetci. Sú skvelou voľbou v mnohých situáciách ako náhrada sladkostí - keď si chceme spestriť jedálniček, keď čakáme rýchlu návštevu ale
Zdravé raňajky v podobe lievancov zo špaldovej múky doma nesmú chýbať. Pripravte si jednoduché, rýchle a lahodné lievance. Obsah (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingrediencie 1 banán 200 ml mlie
prejsť na článokKeď naši klienti začínajú svoju premenu, najväčší boj vedú práve so závislosťou na pečive, sladkých koláčoch, zákuskoch, cheesecake-och, sladkom… Máme pre teba ale dôležitú správu, ktorá ale nie je ničím prevratná: Nemusíš sa sladkých dobrôt vzdať, len vy
prejsť na článok