Prvý tohtoročný kurz grilovania na griloch Big Green Egg!

Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás pripravili na grilovaciu sezónu, ktorá začne čo nevidieť. Včera sme si užili prvý tohtoročný kurz grilovania na griloch Big Green Egg s BGE certifikovaným šéfkuchárom Daniilom Gorovojom. Ak ste túto udalosť zmeškali, nezúfajte! Ďalší kurz sa koná už 5.5.2022 od 14:00 hod.   Počasie bolo krásne, slniečko svietilo až do večera, steaky boli šťavnaté, buchty nadýchané a nálada výborná! Presvedčte sa sami na fotkách!       Počas kurzu si môže každý z účastníkov vyskúšať ako správne a efektívne používať keramický gril Big Green Egg. Jedná sa o komplexný kurz, takže si vyskúšate všetko od vykúrenia grilu cez grilovanie, barbecue až po pečenie. Na záver príde reč aj na to, čo s takým keramickým grilom urobiť po grilovaní a ako ho udržiavať, aby si dlho zachoval svoju funkčnosť a vzhľad. K dispozícii bolo niekoľko grilov rôznych veľkostí. Ak o grile Big Green Egg ešte len uvažujete, máte skvelú príležitosť zistiť, ktorý z grilov sadne práve Vám. Všetky veľkosti grilov boli na mieste k dispozícii, či už v rámci kurzu, alebo v našom showroome.   Dan účastníkom kurzu tiež prezradil niekoľko užitočných tipov na varenie a niekoľko osvedčených receptov zo svojej dielne.    

prejsť na článok

STOLNÝ PELETOVÝ GRIL PIT BOSS? MÁME SKLADOM!

Grilovanie je obľúbená činnosť Slovákov od jari až do jesene, a čo sa týka napríklad keramických grilov aj celoročne. Čo Slovák, to názor, a preto každý z nás rád griluje na niečom inom – či už sa jedná o plynový gril, elektrický, na drevené uhlie alebo r

prejsť na článok

KURZY

Chcete sa naučiť nové techniky líčenia na sebe?Využite KURZ SAMOLÍČENIA.Pre viac info ma kontaktujte sms, alebo mailom. Ste začínajúca vizážistka, prípadne už zabehnutá a chcete zlepšiť svoje skills? Môžete využiť  INDIVIDUÁLNY KURZ LÍČENIA.Pre viac info

prejsť na článok

Grilované bravčové rebierka

Varenie – Recepty – Mäso a ryby Francúzsky recept na prípravu bravčových rebierok na grile. Ingrediencie: 600 g bravčových rebierok 40 g masla múka mleté čierne korenie soľ Príprava: Očistené rebierka osolíme, okoreníme, obalíme múkou, potrieme

prejsť na článok

Why are PCB´s green?

The post Why are PCB´s green? appeared first on NCAB Group.

prejsť na článok

Projektové riadenie Green a Brownfieldov

Príspevok Projektové riadenie Green a Brownfieldov je zobrazený ako prvý na Sanvean.

prejsť na článok