Keď poviem rasca, každý hneď pochopí, o akom korení hovorím. No o ďalších druhoch rasci podobným sa to už povedať nedá, najmä pri varení podľa receptu v inom jazyku. Čím to je, že nie je rasca rascou a myslí sa tým niečo iné? Naša vyhláška má v tom jasno: máme rascu, rímsku rascu a černušku. ... Čítať ďalej The post Rasca, k(u)mín či nigella: viete, o ktorom korení je reč? first appeared on Mikori.
Nevíte, čím obdarovat Vaše blízké? Dárkový poukaz na koření je ideálním dárkem pro babičky, tchýně, kuchaře či jiné kulináře.
prejsť na článokBlack cumin oil – role for immunity and allergy Black cumin is very popular in Europe, especially in Poland. Is known as immune booster, also taken against allergy symptoms. There is also several documented antibacterial and antiviral properties. Bl
prejsť na článokMožno ste už o nej počuli. Protizápalová strava. Tento obľúbený a celosvetovo uznávaný trend v stravovaní pomáha ľuďom, ktorí sa trápia s ochorením, ktoré sprevádza zápal ako napríklad diabetes 2. typu, alergie či autoimunitné ochorenia, artritída, ochore
prejsť na článokAj nepatrné zrnko rasce patrí medzi skutočné poklady prírodnej lekárne. Prečítajte si viac o tom, ako môže vášmu zdraviu prospieť táto starobylá korenina.
prejsť na článokKardamón – to sú malé zelené semenné tobolky, ktoré sa do podoby korenia zomieľajú na jemný prášok. Ten je dôležitou ingredienciou napríklad do kari či garam masála – obľúbených indických korení. Staré civilizácie ho považovali za vzácnosť, nám dnes pripo
prejsť na článok