Raw čokol da 1 organic raw kakaov maslo (250 g) 1 organic raw kakaov pr ok (227 g) 50 -70 g organic kokosov ho palmov ho cukru (podľa požadovanej sladkosti čokol dy) 5 kvapiek st vie (dod sladkosť, možno vynechať a pridať viac cukru) možno pridať aj vanilkov b by alebo kvalitn esenci lne oleje na dochutenie. Maslo rozpust me vo vodnom k peli pri teplote 40-45 stupňov Celzia (aby sme zachovali v etky cenn l tky). Tekut maslo d me spolu s ostatn mi ingredienciami do mix ra a mixi na tekutinu, ktor lejeme do pripraven ch formičiek. Možno pridať ak koľvek najemno nakr jan orechy, organic drven kakaov b by, organic goldenberries-inksk bobule, goji, atď
Viete, prečo sú muži ako čokoláda? 1. Nikdy dlho nevydržia. 2. Vždy zanechajú fľaky, keď sa rozohrejú.
prejsť na článokHorká čokoláda je superpotravina s vysokým obsahom antioxidantov a ďalších prospešných látok, ktoré vám pomôžu zlepšiť zdravie. Páčilo by sa vám liečiť vysoký krvný tlak horkou čokoládou? Mne tiež. Zatiaľ to ale takto nefunguje. Reálne je jesť kvalitnú ho
prejsť na článokOsvedčený a výborný domáci recept na ešte lepšie bezlepkové palacinky RECEPT NA BEZLEPKOVÉ PALACINKY:
ESSENS W 115 dámsky parfum - 50 ml, inšpirovaný vôňou THIERRY MUGLER - ANGEL Očarujúca anjelská vôňa, ktorej sladké tóny vás prenesú do detstva. Hlava: melón, kokos, pomaranč, škorica, jazmín, bergamot, cukrová vata Srdce: med, marhuľa, o
Koncom Novembra sa v Bratislave (nákupné centrum Bory Mall), uskutočnila výstava Káva Čaj Čokoláda. Celkovo 4. ročník z toho druhý krát v tomto shoppingu. Z nášho pohľadu úspešná a príjemná vystava, kde sme predstavili naše novinky vrátane slovenskej vere
prejsť na článok