Distribucia Kavy | 9 Grams Coffee | Slovakia

Všetko o káve. Kvalita a odlišnosť do Vašej kaviarne,hotela, domácností alebo officu. 9 grams coffee. Pražiareň kávy

prejsť na web

Ako vaša šálka kávy prispieva k zmene klímy?! A prispieva?

Tento článok je preložený automaticky a nie je v ňom z našej strany nič zmenené, odstránené, pridané alebo zamenené. Či sa s výskumom stotožňujete alebo nesúhlasíte je čisto na vás, ako k tomuto článku pristúpite. Celosvetová spotreba kávy neustále rast

prejsť na článok

S nami pijete zdravú kávu

Ako určite viete, káva je o pôžitku, o rituále. Aby sme Vám zaručili skvelý žážitok s našou kávou, snažíme sa prihliadať aj na zdravotnú stránku, vplyv na organizmus voči káve resp. kávovému zrnu. Čo si treba predstaviť pod pojmom zdravá káva? Káva, ak

prejsť na článok

SLAYER + NOVINKY Z KÁVA - ČAJ - ČOKOLÁDA 2017

Koncom Novembra sa v Bratislave (nákupné centrum Bory Mall), uskutočnila výstava Káva Čaj Čokoláda. Celkovo 4. ročník z toho druhý krát v tomto shoppingu. Z nášho pohľadu úspešná a príjemná vystava, kde sme predstavili naše novinky vrátane slovenskej vere

prejsť na článok

5 NAJLEPŠÍCH VECÍ Z MILÁNA 2017

Určite už viete, že každé 2 roky sa v Miláne uskutočňuje výstava HOST FIERA MILANO. Túto výstavu pravidelne navštevujeme, pretože je plná inšpirácií a dovolím si tvrdiť, že je to prezentácia absolútnej svetovej špičky v oblasti technológií. 5 VECÍ ČO NÁS

prejsť na článok

MOVEMBER ALEBO ZAPOJENIE BARISTOV 2014

2. November 2014 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk) Nie, nie je tam chyba. Správne čítate MOVEMBER. O čo ide? O čo sa jedná? Hneď sa to dozviete.Zaregistruj saPred pár rokmi vznikla myšlienka, ktorá sa zrealizovala a dosiahla c

prejsť na článok

POTULKY KÁVOVÝM DUBLIN-OM

8. Apríl 2012 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk) Pri malom výlete do Dublinu, som mal možnosť navštíviť všetky trendové kaviarne, ktoré začínajú udávať novú vlnu kávovej kultúry v Írsku. Po vzore Londýna, aj Dublin začína prepa

prejsť na článok

COFFEEFEST 2014- RAJ KÁVOMILCOV

15. Apríl 2014 Po ročnej prestávke dvaja nadšenci, spolu so všetkými dobrovoľníkmi, urobili festival kávy v Bratislave v hoteli Sheraton (kde sa konal aj nultý ročník).PlagatMy sme mali tento rok premiéru a veľmi nás to bavilo. Pracovali sme samozrejme s

prejsť na článok

HOST FIERA MILANO 2015 alebo PREČO MAJÚ BARISTI RADI GOMBÍKY

2. November 2015 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk) Ako iste viete, minulý týždeň sa skončila jedna z najväčších výstav nielen kávy a technológií, v Miláne pod názvom HOST Fiera. Táto výstava sa koná každé dve roky a všetky n

prejsť na článok

LA MARZOCCO / OUT OF THE BOX

10. Január 2012 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk) Malé otočenie sa za skvelým eventom La Marzocco – Out of the box. Počas výstavy v Miláne (fiera 2011), nie však na výstavisku, prebehol event pod vyššie uvedeným názvom. Firma L

prejsť na článok

HOST FIERA MILANO 2013

27. Október 2013 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk) Hovorí sa, že kto nevystavuje na Host Fiera Miláno, ako keby ani nejestvoval. Taliani hovoria o dvoch hlavných (a asi pre nich dôležitých) výstavách. Jednou je Paríž Sial, kto

prejsť na článok

POTULKY KÁVOVÝM AMSTERDAM-OM

17. Február 2014 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk) Po mesiaci opäť na cestách. Teraz som sa zatúlal do Amsterdamu. Mal som svoje dôvody, hlavne teda kávové. Sprievodcu mi robil  môj priateľ Merijn, takže o kaviarne 3-tej vlny a

prejsť na článok

KTORÁ JE TÁ SPRÁVNA KÁVA?

26. Júl 2015 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk) Napadla ma jedna myšlienka. A stále nad ňou rozmýšľam. Je vôbec možné, aby bolo na Slovensku toľko znalcov kávy? Áno, asi je to možné. Alebo si to všetci myslia. Hlavne tí, ktorí ta

prejsť na článok

COLD BREW ALEBO AKO NA ĽADOVÚ KÁVU

7. August 2013 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk) V nekončiacom teple som sa rozhodol podeliť o prípravu kávy na studený spôsob tzv. Cold Brew. Nejedná sa o kávu pripravenú tradične, t.j. zaliatá alebo extrahovaná horúcou vodou,

prejsť na článok

ĽADOVÉ KÁVY AKO ICH (NE)POZNÁTE

13 .jún 2014 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk) Čoraz väčší “boom” nastáva dopytom po osviežujúcich ľadových, studených kávových koktejloch. Samozrejme v našich kaviarňach určitú a možno nie až takú plne tradičnú, ponuku máme, ale r

prejsť na článok

AKO SPOZNAŤ DOBRÚ KAVIAREŇ

25. jún 2012 (skopírované a nezmenené z nášho predošlého blogu gcj.sk) Myslim, že už sa veľa napísalo o dobrých kaviarňach, zlých, kvalitných alebo menej. Čo je hlavný ukazovateľ kvalitnej kávy (mám na mysli espresso a cappuccino) a ako ho rozoznať? C

prejsť na článok