V tomto rozhovore sa dozvieme viac o lyofilizácii, o tom, ako lyofilizované ovocie používať v kuchyni, a o jeho benefitoch pre zdravie. V čom je lyofilizované ovocie také super? Táto téma sa vám pokúsi priblížiť Lucia Černá,@lucycernaofficial, ktorá sa dlhodobo vzdeláva v témach, ako sú #eko, #bio, #slow :) Lucia nám tiež prezradí svoje obľúbené spôsoby konzumácie lyofilizovaného ovocia a podelí sa o tipy, ako toto ovocie začleniť do jedálnička.
Rozhovor s Kamilom Bystrickým, riaditeľom festivalu Sám na javisku. http://devin.rtvs.sk/clanky/hostia-v-radiu/142233/kamil-bystricky-o-sam-na-javisku Príspevok Rozhovor na Rádiu Devín zobrazený najskôr Sám na javisku.
prejsť na článokV predsviatočnom období obchody ponúkajú viac exotického ovocia ako inokedy. Možno ste na pultoch zaregistrovali aj zvláštne ovocie hnedej farby s povrchom, ktorý pripomína kožu hada. Tvarom sa toto ovocie podobá na väčšie figy. Plody môžu byť 2,5 až 10 c
Rozhovor so spisovateľkou Janou PRONSKOU Autor rozhovoru Elena Ťapajová http://www.litcentrum.sk/rozhovory/rozhovor-so-spisovatelkou-janou-pronskou Text Jana Pronská (1972) pochádza z Gelnice, absolvovala Strednú priemyselnú šk
prejsť na článokPod menom Aurabeauty vystupuje Miška, ktorá je zaujímavou osobou. Okrem klasického make-upu sa venuje aj typológii farieb, či rôznym umeleckým činnostiam. S Miškou sme spravili rozhovor, v ktorom zachytávame jej názory a pohľady, na rôzne aktuálne témy. V
prejsť na článok(Osobná úvaha) Môj osobný postreh a skúsenosť. Odsledoval som na sezóne jahôd, že to funguje nejak takto:V minulosti sa predávalo ovocie mimo sezóny z dovozu za vysoké ceny. Keď u nás a v okolitých krajinách dozrelo, tak začala jeho sezóna a všetko bolo l
prejsť na článok