Varenie – Recepty – Zelenina a ovocie Šalátová varianta na slávnu taliansku trojku Caprese. Ingrediencie: balsamico podľa chuti bazalka podľa chuti 5 čiernych olív mleté čierne korenie podľa chuti 100 g mozzarelly 2 paradajky Príprava: Rajčiny a mozzarellu nakrájajte na tenké plátky. Poukladajte na tanier, osoľte a okoreňte podľa chuti. Pre lepšiu chuť pokvapkajte balsamicom. Na záver dozdobte čerstvou bazalkou a čiernymi olivami. FOTO: KetoDiet Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Šalát sa stal tradičnou prílohou takmer ku každému jedlu. Dámy ho jedia predovšetkým kvôli jeho nízkym kalóriám, deťom ho dávame kvôli prísunu železa. Čo iné nám však šalát môže ponúknuť?
prejsť na článokCHICKPEA SUNDAL - CÍCEROVÝ ŠALÁT Tento tradičný juhoindický šalát je veľmi jednoduchý na prípravu a plný exotickej chute. Orechový a chrumkavý cícer je doplnený strúhaným kokosom ktorý mu prepožičiava sladkú chuť, no neosladzuje ho. Jemne pikantné horčičn
prejsť na článokZdravý a lacný šalát z bielej hlávkovej kapusty a karotky.
Jednoduchý vynikajúci šalát, zvládnete pripraviť popri nakladaní kyslej kapusty.
Dobrý zemiakový šalát - najlepšia príloha k vyprážanému rezňu, alebo rybe.