Slafkovský v novej formácii? Tréner priznal možné zmeny v útokoch

Slovenský tím sa pripravuje na najbližší stredajší zápas MS v hokeji proti Poľsku. Z dôvodu zatiaľ nižšej efektivity prvého útoku ako bola očakávaná sa hovorí o možnom premiešaní prvých dvoch formácii. Asistent trénera Ramsayho Ján Pardavý to priznal slovenským novinárom. Slafkovský by si tak mohol zahrať na krídle v útoku s Cingelom a Tatarom. Prípadne by mu zostal v útoku ako center Hrivík a na krídle by prišlo k výmene Cehlárika s Tatarom. Alternatívou však môže byť aj to, žeby namiesto Cehlárika nastúpil Marko Daňo. Príspevok Slafkovský v novej formácii? Tréner priznal možné zmeny v útokoch zobrazený najskôr SPINer.sk.

prejsť na článok

Slafkovský po zápase s USA znova zabával:Budem ho provokovať do konca života!

Slovensko zdolalo po predĺžení USA v treťom zápase na MS 5:4. Dobrú náladu netajil po zápase ani Juraj Slafkovský, ktorý pobavil aj výrokom smerom k svojmu spoluhráčovi z Montrealu a členovi amerického výberu Coleovi Caufieldovi: Budem ho teraz provokovať

prejsť na článok

Juraj Slafkovský podpísal dlhoročnú zmluvu s Montrealom! Druhý najväčší kontrakt Slováka v histórii NHL

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský podpísal novú zmluvu s Montrealom Canadiens. S klubom sa dohodol až na osemročnom kontrakte vo výške 60,8 milióna dolárov. Priemerne si za sezónu zarobí 7,6 milióna.

prejsť na článok

Zmráka sa nad Slafkovským? Sezónu by mohol začať v Lavale

Tím Montreal Canadiens má 12 útočníkov s jednocestnou zmluvou v NHL. V tejto skupine nefiguruje Juraj Slafkovský, pre ktorého by tým pádom nemuselo zostať v zostave miesto, ak by boli všetci útočníci na začiatku sezóny zdraví.

prejsť na článok

Ďalší zámorský odborník pochybuje, že sa predpoveď u Slafkovského naplní

Ešte koncom augusta sa objavila predpoveď ESPN, podľa ktorej by slovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský zažil v nove sezóne výrazný nárast produktivity. A táto predpoveď rezonuje ešte aj v septembri.

prejsť na článok

Motivácia v mládežníckom futbale – ako môže tréner motivovať hráčov?

Úloha psychológie v mládežníckom futbale má v posledných rokoch čoraz väčšiu dôležitosť. Skúsený športový psychológ alebo tréner mládežníckeho futbalu vyškolený v tomto odbore môže zlepšiť mentálne slabé stránky hráča tak, že sa hráč dostane do pozície, k

prejsť na článok