Špenátové zelené rezance s cibuľkovým olejom a avokádom #hviezdoukuchyne Energetické hodnoty pre neuvarené suroviny 1 porcia 100 g Energia 1874 kJ / 448 kcal 694 kJ / 165 kcal Tuky 17 g 6,3 g nasýtené mastné kyseliny 4 g 1,5 g nenasýtené mastné kyseliny 9 g 3,3 g Sacharidy 62 g 23,0 g Cukry 3 g 1,1 g Vláknina 6 g 2,2 g Bielkoviny 13 g 4,8 g Čas30 minút Suroviny na 2 porcie Avokádo* (ks) 1 Droždie (g) 10 Jarná cibuľka (zväzok) 1 Limetka (ks) 0,5 Pad thai rezance (g) 140 Sezamový olej (ml) 10 Sójová omáčka (ml) 20 Špenát baby (g) 140 Drvené chilli Granulovaný cesnak Soľ * uschovajte v chladničke Alergény1. Obilniny obsahujúce lepok 3. Vajcia a výrobky z nich 5. Arašidy a výrobky z nich 6. Sójové zrná a výrobky z nich 7. Mlieko a výrobky z neho 9. Zeler a výrobky z neho 10. Horčica a výrobky z nej 11. Sezamové semená a výrobky z nich Postup V hrnci necháme zovrieť osolenú vodu. Keď voda vrie, pridáme do hrnca špenát. Varíme ho asi 3 minúty. Následne ho kliešťami vyberieme a necháme ho odkvapkať do sitka. Do vody po špenáte vložíme rezance a varíme asi 5 minút. Kým sa rezance varia, presunieme špenát do druhého hrnca alebo do mixéra a rezance scedíme v sitku po špenáte. Premyjeme studenou vodou a necháme odkvapkať. Ku špenátu pridáme šťavu z limetky, droždie, sójovú omáčku, polovicu oleja a granulovaný cesnak. Zmes rozmixujeme klasickým alebo ponorným mixérom. Ak je príliš hustá, pridávame doň po malých kúskoch vodu a miešame ďalej. Ku špenátu ďalej pridáme uvarené rezance a zapneme plyn. Rezance so špenátom dôkladne premiešame a varíme asi 3 minúty. Jarnú cibuľku nakrájame nadrobno a na oleji ju opekáme spolu s chilli a soľou asi 5 minút, kým sa nezačnú mierne pripekať. Avokádo očistíme a nakrájame na plátky. Špenátovú zmes z hrnca rozdelíme do tanierov, posypeme cibuľkovým olejom z panvice a doplníme avokádom. Dobrú chuť! Zaujal vás recept? Objednajte si ho a suroviny vám prinesieme až ku vám domov Domov Typ jedla Podľa taniera Cestoviny Špenátové zelené rezance s cibuľkovým olejom a avokádom Nutričné hodnoty (1 porcia/100 g): 448 kcal / 165 kcal, Tuky: 17 g / 6,3 g, Sacharidy: 62 g / 23,0 g, Bielkoviny: 13 g / 4,8 g Spôsoby doručenia nájdeš na tomto odkaze. Minimálna objednávka sú 2 porcie. Suroviny, ktoré ku vám prídu domov: Avokádo, Droždie, Jarná cibuľka, Limetka, Pad thai rezance, Sezamový olej, Sójová omáčka, Špenát baby, Drvené chilli, Granulovaný cesnak, Soľ 6.99 Celková suma je prepočítaná v pokladni množstvo Špenátové zelené rezance s cibuľkovým olejom a avokádom Pridať do košíka Katalógové číslo: 06809 Kategórií: Ázijská kuchyňa, Cestoviny, Fit, Hlavné jedlo, Rezance, Vegan, Vegetarián Značky: Avokádo, Droždie, Drvené chilli, Granulovaný cesnak, Jarná cibuľka, Limetka, Pad thai rezance, Sezamový olej, Sójová omáčka, Soľ, Špenát baby Ďalšie informácie Hmotnosť 0.3 kg Verzia Vegan, Vegetarian Recenzie (0) Recenzie Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie. Pridajte prvú recenziu pre Špenátové zelené rezance s cibuľkovým olejom a avokádom Zrušiť odpoveďVaše hodnotenie * Ohodnotiť Výborné Dobré Priemerné Nie tak zlé Veľmi slabé Vaša recenzia *Meno * E-mail * Uložiť moje meno, e-mail a webovú stránku v tomto prehliadači pre moje budúce komentáre. document.getElementById( "ak_js_7" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() ); Súvisiace produkty Fit Batatový falafel s cícerom a quinoouHodnotenie 0 z 5 4.29 Pridať do košíka Indická kuchyňa Indický dhal zo šošovice s tofu, karfiolom a kokosovým mliekomHodnotenie 0 z 5 5.79 Pridať do košíka Bezlepkové Jednoduchý cviklový šalát s cottage cheesom a kukuricouHodnotenie 0 z 5 5.69 Pridať do košíka Bezlepkové Francúzske zemiaky bez mäsa s troma druhmi syraHodnotenie 0 z 5 4.89 Pridať do košíka Ázijská kuchyňa Jarné závitky s tofu a arašidovou omáčkouHodnotenie 0 z 5 5.99 Pridať do košíka Hlavné jedlo Proteínom nabitá miska s tofu, cícerom a quinoouHodnotenie 0 z 5 6.29 Pridať do košíka Bezlepkové 10 minútový losos so špargľou v citrónovo-cesnakovej omáčkeHodnotenie 0 z 5 10.39 Pridať do košíka Ázijská kuchyňa Zelenina na sečuánsky spôsob na bulgurovom základe so zázvoromHodnotenie 0 z 5 5.89 Pridať do košíka Vyberajte podľa kategórií Vegetarián Vegan Rezance Ázijská kuchyňa Príspevok Špenátové zelené rezance s cibuľkovým olejom a avokádom je zobrazený ako prvý na Stačí uvariť.
recept ŠPENÁTOVÉ CESTOVINY S BIO SPIRULINOU Dĺžka prípravy: 20 min. | Určené pre: 2 osoby Špenátové cestoviny v kombinácií s organickou riasou Spirulina pre detoxikáciu organizmu. Jednoduchý recept,
prejsť na článokNa tomto jedle si určite pochutíte! Krémové ryžové rezance s mäsom a zeleninou sú skvelým zdravým tipom na obed alebo večeru. Vďaka kyslej smotane sú krásne krémové. Navyše vďaka ryžovým rezancom trochu obmeníte a ozvláštnite Váš jedálniček. Sú rýchle a j
prejsť na článokPredstavujeme elegantné, univerzálne šaty. Šaty sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu. Šaty majú krásne nadýchané rukávy a ozdobné prvky, vďaka čomu vyniknú medzi ostatnými elegantnými šatami. Súčasť šiat je opasok. Materiál : 77% bavlna, 21%polyeste,
prejsť na článokUhorkové rolky údeného lososa s avokádom a zázvorovou majonézou
prejsť na článokVIAC ZELENE Potrebu zelene v mestách asi nikomu netreba zvlášť vysvetľovať. Zeleň znamená čistejší vzduch, príjemnejšie prostredie, menej extrémne teploty, dokonca aj nižšiu mieru hluku či prachu. Stromy nám v lete poskytujú potrebný chládok, parky zase m
prejsť na článok