Každý druh potravín potrebuje pre svoje strávenie rôzne dlhý čas, a tiež aj podmienky v žalúdku. Napríklad bielkoviny potrebujú na trávenie kyslé prostredie, kde naopak sacharidy potrebujú prostredie zásadité. Cieľom správnej kombinácie je vyhnúť sa mieša
workshop s Bc. Zdenka Havettová Poradca pre výživu, lektor Člen Aliance výživových poradců ČR. Sladkosť za výdatným obedom, ovocie na večer, mäso so zemiakmistravovacie návyky máme rôzne. Správna kombinácia je súčasťou módy, príbytkov, ale rovnako aj naši
Kefir.Sk stránka o vodnom a mliečnom kefíre. O procese fermentácie sme na našej stránke už písali. Preto je dobré spomenúť aj niektoré hlavne benefity takýchto potravín. Medzi niektoré výhody jedenia takýcht potravín patrí: Probiotiká a mikroflóra v [] Čl
prejsť na článokVýherkyňou súťaže v kategórii Najobľúbenejší výrobca potravín 2017 sa stala pani Marta Tužinská, majiteľka rodinnej farmy Tuška zaoberajúcej sa predajom z dvora. V rozhovore nám odpovedala na otázky týkajúce sa farmy a výroby potravín na nej.
prejsť na článokSte si istí, že vám a vašim deťom nechýba v strave nič podstatné? Porovnajte si svoj jedálniček s našim zoznamom zázračných potravín – najsilnejších bojovníkov za vaše zdravie a vitalitu.
prejsť na článokKaždá potravina, ktorú zjeme, má svoje účinky a priamo vplýva na naše fyzické aj psychické zdravie. V článku Vám prinášame účinky niektorých pravidelne využívaných potravín.
prejsť na článok