workshop s Bc. Zdenka Havettová Poradca pre výživu, lektor Člen Aliance výživových poradců ČR. Sladkosť za výdatným obedom, ovocie na večer, mäso so zemiakmistravovacie návyky máme rôzne. Správna kombinácia je súčasťou módy, príbytkov, ale rovnako aj našich tanierov. Ak je niečo zle nakombinované, necítime sa dobre, či je to oblečenie, zle uložený nábytok alebo pocit po ťažkom jedle . Ako kombinovať, aby sme boli zdraví, neboli po jedle unavení a cítili sa dobre? Dozviete sa v sobotu na prednáške: Správna kombinácia potravín+. Teším sa na vás ❤️ Dátum: 16.2.2019 Čas: 11:00 Dĺžka prednášky: 1 hod. s diskusiou Vstup: 10 Eur Miesto: Hardgym obmedzený počet miest, priď si svoje zaplatiť čo najskor
Každý druh potravín potrebuje pre svoje strávenie rôzne dlhý čas, a tiež aj podmienky v žalúdku. Napríklad bielkoviny potrebujú na trávenie kyslé prostredie, kde naopak sacharidy potrebujú prostredie zásadité. Cieľom správnej kombinácie je vyhnúť sa mieša
prejsť na článokPočas konania výstavy v Pohronskom múzeu v Novej Bani sme zorganizovali aj workshop pre študentov Gymnázia Františka Švantnera a žiakov navštevujúcich Základnú umeleckú školu v Novej Bani. Workshop sa konal v priestoroch múzea, kde sme spolu vytvárali die
V sobotu 7.6.2014 sa v Káčerovom majeri v Trnave konalo viacero akcií súčasne. Pecha Kucha Night, Dizajn TU, čítačka, DIY workshop a program dopĺňala aj tvorivá dielňa, kde sme si spolu vytvorili vlastné dierkové komory. Papierové krabičky, čierny papier,
Kefir.Sk stránka o vodnom a mliečnom kefíre. O procese fermentácie sme na našej stránke už písali. Preto je dobré spomenúť aj niektoré hlavne benefity takýchto potravín. Medzi niektoré výhody jedenia takýcht potravín patrí: Probiotiká a mikroflóra v [] Čl
prejsť na článokPríspevok WORKSHOP Tipy a triky pre záhradkára 25.3.2023 je zobrazený ako prvý na Hadzima Plant.
prejsť na článok