Print Šťavnatý losos na masle so zeleninou Zdravá večera, kvalitný obed Ingrediencielososoptimálne cca 300 gramový kus rozkrojený na dva kusy po dĺžkemaslozhruba 1,5 PL na mnpžstvo2mrkvičkymalá konzerva kukurice Bonduellenejaký tvrdý syrstačí málo ako dva prstysoľ InstructionsNa panvicu dáme roztopiť maslo, keď sa rozpáli, položíme dva kúsky lososa kožou dole. Lososa by malo byť na panvici len toľko, aby medzi jednotlivými kúskami bolo aspoň trošku miesta. Lososa osolíme - nebojte sa - smelo - rybka sa tak ľahko nedá presoliť. Panvicu prikryjeme pokrievkou (ja mám sklenenú), stiahneme plameň na minimum a necháme takto dusiť na masle 20 minút. Lososa za celý čas za žiadnych okolností NEODKRÝVAME a po celý čas dusenia bude položený na kožke - NEOBRACIAME HO.Kým sa nám pripraví losos, umyjeme si šalát, natrháme v ruchách, alebo pokrájame porcelánovým nožom. Mrkvu nakrájame na kolieska, nakrájame syr a pridáme kukuricu. Môžeme trošku osoliť, prípadne pridať trošku olivového oleja, ale ja uprednostňujem k lososovi čisté chute zeleniny. Dobrú chuť. NotesPS: Nie, kožu z ryby nemusíte zjest The post Šťavnatý losos na masle so zeleninou appeared first on Sefkuchari.sk.
Na své si konečně přijdou všechna malá plemena. Představujeme Vám naši novinku Farm Fresh MINI receptury! Chutný šťavnatý losos nebo raději křupavý hmyz? Obě tyto receptury jsou bez obilovin, zato s přírodními probiotiky. Jsou vhodné i pro kastrovan
prejsť na článokNa nedeľu či na všedný každý deň? Kľudne :) Tento famózny koláč je totiž bez múky, cukru aj mlieka. Dnes som si pre vás pripravila lahodný a neuveriteľne štavnatý koláčik vhodný aj pre tých, ktorí sa snažia schudnúť (samozrejme platí dať si jeden kúsok
prejsť na článokTieto varené zemiaky s paradajkovým pyré a zeleninou sú vynikajúce ako príloha k pečenému mäsu, alebo ako samostatné jedlo.
Využite bielky z mrazničky alebo čerstvé a upečte si dobrý šťavnatý koláčik.
Šťavnatý závin z krehkého cesta, ktoré možno nahradiť aj hotovým lístkovým cestom.