Dnes som konečne dosiahla správne prepečenie steaku. Teda správne podľa nás. Aby nebol krvavý, ale uprostred predsa ružový a šťavnatý. Na dochutenie som použila len pár surovín, aby som nechala vyniknúť výbornú chuť mäska. prísady: rib eye steak50 g maslarozmaríncitrónová šťavačierne koreniesoľolivový olej postup: Steak potrieme olivovým olejom, osolíme, okoreníme a necháme odpočívať. rest in peace » Môžeme si zatiaľ prichystať prílohu, ja som podávala zemiaky pečené na olivovom oleji. Rozohrejeme si liatinovú panvicu na vyššiu teplotu a sprudka na nej opražíme steaky z oboch strán. Potom plameň znížime, pridáme plátky masla a stonku rozmarínu a pomaly opekáme na miernom ohni približne 10 minút. « škoda, že necítite tú vôňu V polovici mäsko otočíme, aby bol rozmarín naspodku a steak tak lepšie nasal jeho arómu a narch opäť položíme plátok masla. Jemne pokropíme šťavou z citróna. Ako som spomínala, takáto príprava vyhovuje nám, kto chce steak krvavý, tak ho sprudka opečie z každej strany po cca 3 minúty. Dobrú chuť! The post steak na rozmaríne appeared first on ňom ňom.
Nie je steak ako steak. Najkvalitnejšie kúsky tohto mäsa síce pochádzajú z Argentíny, ale ozajstný poklad nájdete za rohom, na Slovensku. Mnoho z vás ešte o Pavlickom steaku nepočulo. Ešte viac je tých, ktorí ho neochutnali. Je čas na zmenu!
prejsť na článokUž sme vám priniesli články o levanduli, saturejke, majoránke či rozmaríne, no žiadna séria článkov o bylinkách by nebola kompletná bez harmančeka. Má za sebou dlhú a pestrú históriu, spomína sa dokonca aj v niektorých ľudových rozprávkach či riekankách.
prejsť na článokZoznam alergénov je napísaný pri každom menu Hrášková s haluškami (1,3,7) 1,50€ 1. Kurací steak s grilovanou brokolicou a lúskami, ryža 6,30€ 2. Francúzske zemiaky, kyslé uhorky (3,7) 6,30€ VIP: Bravčový steak z krkovičky, pečený
prejsť na článokLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor i
prejsť na článokZoznam alergénov je uvádzaný pri každom menu Francúzska zeleninová (1,3) 1,50€ 1. Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža (7) 6,30€ 2. Špagety carbonara , parmezán (1,3,7) 6,30€ VIP: Bravčový steak z krkovičky,
prejsť na článok