Subaru potvrdzuje plne elektifikované vozidlo v Európe

SUBARU EUROPE – dcérska spoločnosť SUBARU CORPORATION v Európe potvrdila, že značka SUBARU sa pripravuje na uvedenie plne elektrického vozidla. Podľa avizovaných informácií z prvej polovice roka 2020, bude nový plne elektrický model SUV strednej triedy podobný vo veľkosti typu SUBARU FORESTER. Bude postavený na platforme zdieľanej s Toyotou. Podrobnejšie informácie budú k dispozícii v priebehu budúceho roka. Správy podčiarkujú filozofiu SUBARU o pokračovaní snahy znížiť environmentálnu záťaž a uspokojiť stúpajúci dopyt po alternatívnych pohonoch. Je to tiež dôležitý signál o tom, že sa značka SUBARU pripravuje na ďalší krok a druhú fázu elektrifikácie svojich modelov, po uvedení mild hybridných modelov s pohonom e-BOXER ( SUBARU XV, FORESTER a IMPREZA), ktoré dnes tvoria 60 % jej predajov.

prejsť na článok

Subaru odhaľuje prvé elektrické SUV

Subaru Europe, európska dcérska spoločnosť Subaru Corporation oznámila, že spustila webovú stránku s upútavkami pred globálnym predstavením prvého úplne nového elektrického SUV Subaru.

prejsť na článok

Budúci a súčasní SUBARISTI

Pri kúpe Vášho nového auta značky SUBARU sa mnohí z nás ocitnú na rázcestí: investovať do nového vozidla od oficiálneho Autorizovaného Dealera Subaru alebo zvoliť dovezené jednodňovo registrované vozidlo od priekupníka? Takéto dovezené jednodňovo regi

prejsť na článok

Európsky debut úplne nového modelu SUBARU OUTBACK

Zaventem, 29.marca 2021 – Subaru Europe dcérska spoločnosť koncernu Subaru Corporation, dnes ohlásila uvedenie úplne nového modelu Outback na európske trhy; v showroomoch by sa mal objaviť v máji 2021.

prejsť na článok

Svetová premiéra nového modelu Subaru Crosstrek

Tokio, 15. septembra 2022 – Spoločnosť Subaru Corporation dnes odhalila nový model Subaru Crosstrek*1 (určený pre japonský trh). EyeSight najnovšej generácie ponúkne prvýkrát v modeli Subaru pre japonský trh širokouhlú monokulárnu kameru na zvýšenie bezpe

prejsť na článok