Ďalší recept tentokrát niečo jednoduché a rýchle ideálne na večeru alebo ľahký obed: Opäť som použil medvedí cesnak keďže ten akurát rastie v lesoch a prijemná prechádzka nikomu neublíži. POTREBUJEŠ - kváskový alebo iný chlieb - olivový olej - soľ a mleté čierne korenie - cesnak (1 stručik) - veľké hnedé šampióni (cca 3 na jeden krajec chleba) - medvedí cesnak (hrsť listov) POSTUP Nakrájam chlieb na hrubšie plátky pokvapkám olivovým olejom a opečiem na rozohriatej panvici z oboch strán. Potom potriem strúčikom cesnaku. Šampióni nakrájam na väčšie a silnejšie plátky a opečiem na olivovom oleji. Posolím a okorením čiernym korením. Hríby najskôr pustia šťavu, ktorú nechám odpariť a dopekám pri silnej teplote. Pridám celé listy medvedieho cesnaku a vypnem. Podávam na cesnakovej topinke.. Dobrú chuť :) V našich receptoch nie sú použité žiadne platené reklamné produkty. V prípade, že sa vám páči čo robíme, alebo nás chcete podporiť, môžete tak kúpou oblečenia našej "udržateľnej" značky LASKAMiER. Ďakujeme. https://laskamiershop.sk Značky, ktoré sú viditelné sú tam preto, že ich používame a sme spokojní s ich kvalitou.
BOSNIAK 5 PL nakŕmeného kvásku 1 kg bielej hladkej múky 400ml vlažnej vody 2 štipky soli pomer vody a múky sa môže líšiť od druhu múky dôležité je vypracovať nelepivé cesto. POSTUP Suroviny zmiešam dokopy najskôr lyžicou potom rukami vo veľkej mise. Hn
prejsť na článokChutná a rýchla polievka, ktorú si naša Ema zamilovala. Navyše tekvička hokkaido obsahuje veľa telu prospešných živín ako bielkoviny, vláknina i sacharidy, okrem nich aj vitamíny A,B,C, E, K a minerály ako železo, horčík a vápnik. Potrebujeme: tekvičku h
prejsť na článokhttps://youtu.be/YyQ5uvG6QhICesto na langoše je najlepšie pripraviť deň až dva dopredu. V chladničke vydrží pár dní a bude ešte lepšie ako za čerstva. Tí ktorí už poznajú kvások, vedia ako na to, ostatní to budú museť dohnať a naučiť sa ako sa sním pracuj
prejsť na článokTento recept je veľmi jednoduchý a rýchly. Dá sa použiť rôzna zelenina a rôzne korenie alebo bylinky. Berte to prosím ako inšpiráciu. Nám veľmi chutí táto kombinácia batátov a fenikla, ktorý zas tak často nejedávame a to je škoda. Na dochutenie som použil
prejsť na článokNa tomto jedle si určite pochutíte! Krémové ryžové rezance s mäsom a zeleninou sú skvelým zdravým tipom na obed alebo večeru. Vďaka kyslej smotane sú krásne krémové. Navyše vďaka ryžovým rezancom trochu obmeníte a ozvláštnite Váš jedálniček. Sú rýchle a j
prejsť na článok