Uviazanie kravaty & motýliku: Základné 2 typy uzlov, s ktorými si vystačíte. Navyše 7 neznámych typov uzla

Viazanie kravaty alebo motýliku vyžaduje cvik a pravidelnosť. Každé ráno si uviažete kravatu podľa naučených pohybov, bez toho aby ste pri tom museli premýšľať. Akonáhle sa zastavíte, alebo potrebujete niekomu ukázať, tak to nejde. Naučte sa jeden alebo dva typy uzlov a tie striedajte treba podľa typu goliera. Vaša hodvábna kravata bude vždy dokonale uviazaná.

prejsť na článok

Úzke kravaty sú in!

Klasická kravata je široká 10 cm v najširšom bode. Podľa nepísaných pravidiel obliekania pre gentlemanov platí, že šírka kravaty má byť zhodná s šírkou klopy saka. Moderné sú úzke slim kravaty.

prejsť na článok

Nová kolekcia pánskych kravát SmartMen

Internetový obchod s pánskymi košeľami a kravatami SmartMen.sk predstavuje novú kolekciu pánskych hodvábnych kravát. Kolekcia nadväzuje na predchádzajúcu kolekciu čo do strihu, najmä šírky kravaty v najširšom bode. Farebne a vo vzoroch je nová kolekcia od

prejsť na článok

3 pravidlá kombinovania kravaty a košele

Ako zladiť košeľu a kravatu. Pre niekoho nadľudskú úlohu, pre niekoho jednoduché. My to odporúčame takto...

prejsť na článok

Moderné farebné kombinácie

Čierna farba je veľmi elegantná a používa sa pre dokreslenie luxusu. Výnimočného kontrastu dosiahneme v kombinácii čiernej kravaty a ružové košele. Jednofarebná modrá košeľa vytvorí pre výraznú čiernu kravatu ideálny podklad.

prejsť na článok

Kocky na košeli pod lupou - Pozrite sa zblízka

Pravdepodobne máte v šatníku aspoň jednu kockovanú košeľu. Ak nosíte obleky a kravaty, potom sú tieto košele príjemnou alternatívou k jednofarebným spoločenským košeliam. Preskúmajme zblízka najčastejšie užívané kára na pánskych košeliach.

prejsť na článok