Už sa na vás tááák tešíme :)

Zdravíme vás, milí naši! Ako zvládate toto súčasné obdobie? My sme si doma poriadne oddýchli, no priznáme sa, už nám veľmi chýbate. Zdá sa, že energie na sezónu sme načerpali dosť, už len nech nám je opäť dovolené zabávať sa s vami :) Situácia je pre mnohých neľahká, no veríme, že sa opäť všetko rýchlo na lepšie obráti a o to viac si užijeme spoločné eventy. Zatiaľ skúsme z tohto prerodu načerpať všetko pekné, čo nám ponúka, a veríme, že to, čo nám teraz trošku vŕta v hlave a kreslí vrásky na tvári, sa tiež na dobré obráti. Aj keď sa to niekedy maľuje na čierno, neklesajme na duchu, pretože pokým nič nie je isté, všetko je možné. Milí naši priatelia, želáme vám hlavne veľa veľa zdravíčka a nech sa vám v tomto období napriek všetkému len darí. Myslíme na vás a veríme, že sa o chvíľu vidíme na poriadnej párty. PS: Ak vám chýba naša muzika, vypočujte si nás aspoň v našej sekcii AUDIO alebo si pozrite naše videá vo VIDEO :) Majte sa krásne! Stay Tuned Príspevok Už sa na vás tááák tešíme :) zobrazený najskôr Stay Tuned.

prejsť na článok

23. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky

Taaak, už len raz sa vyspíme a máme tu Vianoce. Moja vianočná nálada naberá grády a pevne verím, že aj... Príspevok 23. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky zobrazený najskôr byzuzu.sk.

prejsť na článok

Prihlasovanie na letné balansovanie je spustené ! . tešíme sa na Vás

Kurz trvá 4 týždne. Cena kurzu je 42 EUR. The post Prihlasovanie na letné balansovanie je spustené ! . tešíme sa na Vás appeared first on Baby Balance.

prejsť na článok

Spustili sme pre Vás novú webstránku

Tešíme sa s Vami, že po dlhšej dobe sa nám podarilo urobiť dobrý krok bližšie k vám s novou webstránkou nášho strediska. Stránka prináša nielen nový dizajn, ale aj zaujímavé funkcie ako napríklad E-SHOP, v ktorom si môžete pohodlne z tepla domova objedna

prejsť na článok

Bude dobrá úroda !

Staráme sa, polievame, aj burinu trháme a na dobrú úrodu sa už teraz tešíme !!!

prejsť na článok

ŠTASTNÝ A ZDRAVÝ NOVÝ ROK 2022

Rok 2021 nám priniesol v práci aj doma do života mnoho nezabudnuteľných okamihov. Vďaka Vám, naším klientom a spolupracovníkom sme mali príležitosť rozvíjať vzťahy, podporovať pracovné a rodinné prostredie a zároveň zvýšiť osobnostný rozvoj, či prehĺbiť k

prejsť na článok