Na trhu sa objavila novinka – tekuté vajcia v krabici. Veľa ľuďom nad touto „novinkou šetriacou čas“ zastane rozum. Kladieme si otázky: na čo to komu je? Načo je to dobré?
Viacero výskumov potvrdzuje to, čo vieme všetci, ale niektorí si to nechceme priznať. Na jedle sa šetriť neoplatí. Nie sú vajcia ako vajcia! Prečo nekupovať vajcia z veľkochovu?
prejsť na článokVarenie – Recepty – Bezmäsité jedlá Netradičný recept na vyprážané vajcia, ktoré sme najprv uvarili v octovej vode, podávame s chrenovou omáčkou. Ingrediencie: 4 vajcia 700 ml vody 100 ml octu soľ 60 g hladkej múky 1 vajce 60 g strúhanky tuk
prejsť na článokVarenie – Recepty – Bezmäsité jedlá Vajcia zapečené v zemiakovej kaši posypané strúhaným syrom. Ingrediencie: 500 g zemiakov 250 ml mlieka 60 g masla 4 vajcia soľ 100 g tvrdého syra Príprava: Očistené a pokrájané zemiaky uvaríme v osolenej vod
prejsť na článokVarenie – Recepty – Bezmäsité jedlá Rajčiaky zapečené v omáčke a vajciach so syrom je ideálny obed pre vegetariánov. Ingrediencie: 4 vajcia 200 g rajčiakov 50 g masla 30 g hladkej múky 10 g cukru 30 g tvrdého syra 1 lyžička octu soľ Príprava
prejsť na článokVarenie - Recepty - Studený bufet Milovníkov tuniaka poteší taliansky šalát s týmto druhom ryby i s červenou cibuľkou a vajcami. Ingrediencie: 1 červená cibuľa 10 ml extra panenského olivového oleja korenie podľa chuti 30 g nakladaných kapár soľ
prejsť na článok