Príslovie, že láska prechádza žalúdkom, má určite svoj význam. Dobré jedlo je jedným zo spôsobov, ako niekomu ukázať, že vám na ňom záleží. Pri príležitosti blížiaceho sa Valentína sme pre vás pripravili tip na trojchodové menu, s ktorým môžete prekvapiť svoju milovanú osobu. Prípravu by mal zvládnuť aj menej zručný kuchár.
Valentínske pusinky, posielam ti, zlatíčko, na pusu, na noštek a samozrejme na líčko.
prejsť na článokProsím ťa, svätý Valentín, našej láske praj, nech je nežná, nech je večná, nech je proste NAJ.
prejsť na článokhttp://nevesta.sk/tajomstva-svadobneho-menu-podla-sefkuchara-jana-adamika-article-40344-1923.aspx The post Tajomstvá svadobného menu podľa šéfkuchára Jána Adámika appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.
prejsť na článokČi už Valentína oslavujete alebo nie, pripravili sme si pre vás niekoľko rýchlych a zdravých valentínskych receptov, ktoré viete pripraviť aj na poslednú chvíľu. Ak sa rozhodnete práve dnes niekoho milo prekvapiť, skúste tak spraviť napríklad aj prostredn
prejsť na článokSamoobslužná reštaurácia CHEFZONE otvorila svoju pobočku na prízemí kancelárskej budovy EcoPoint2. Okrem chutnej kávy a celodenných snackov ponúka každý pracovný deň i chutné obedové menu v štýle svetovej a veggie kuchyne. V CHEFZONE nenájdete žiadne polo
prejsť na článok