Máte chuť na najlepší domáci sendvič? S voňavými domácimi chlebovými plackami a perfektnými dvomi zeleninovými nátierkami? Prezradím, že si nebudete vedieť vybrať, ktorá je lepšia. Spravte si nátierky aj do zásoby, nebudete vedieť sa jej dojesť.K tomu grilovaná zelenina, lahodné avokádo a vegánsky parmezán Nurishh. Ak už z tohto neodpadnete, tak už z ničoho.Dajte do komentu vedieť, či vás receptík zaujal. Chudnem jedlom nájdete na Facebooku a Instagrame. VEGAN SENDVIČ S GRILOVANOU ZELENINOU V CHLEBOVEJ PLACKE Chlebové placky sú jednoduché na prípravu, môžete si ich uskladniť v chladničke a pripravaiť na druhý deň čerstvú telplú placku. Je hotová za 2 minúty. Nátierky sú v sendviči dve jedna fazuľovo bazalková a druhá paradajkovo papriková nátierka. Obe sú skvelé. Množstvo 4 porcie Príprava 2 hodiny s kysnutím Varenie/pečenie 10 minút Čas celkovo 2 hodiny a 10 minút POTREBUJEME Budeme potrebovať vegánsky parmezán Nurishhavokádoklíčky mungo a šošovicabaklažáncuketu zelenú alebo žltú Chlebové placky 360 g hladkej múky 00 Extra špeciál290 ml vriacej vody45 gramov zemiakového škrobu25 ml olivového oleja5 ml sušeného droždia5 ml soli POSTUP 1. Do misky nasypeme 260 gramov hladkej pšeničnej múky a zalejeme 290 ml vriacou vodou. Aby sme sa nepopálili, miešame vareškou. Vypracujeme hladké cesto a necháme vychladanúť 30 minút. 2. Následne do cesta priemiešme zemiakový škrob, zvyšnú múku, droždie a soľ. 3. Cesto vypracujeme do hladkej konzistencie, zakryjeme a necháme kysnúť 1 hodinu. 4. Cesto rozdelíme na 8 guličiek, rozvaľkáme a pečieme na liatinovej panvici s jemnou vrstvou tuku 1 minútu z každej strany. FAZUĽOVO - BAZALKOVÁ NÁTIERKA 50 g Bielej fazule (v konzerve alebo uvarenej)2 hrste čersvej bazalky3 PL olivového oleja55 g vlašských orechov1/3 ČL solišťava z 1/2 citróna POSTUP 1. Do mixéra vložíme: bielu fazuľu, bazalkové listy, olivový olej, vlašské orechy, soľ a šťavu z citróna. 2. Rozmixujeme na hustejšiu konzistenciu. PARADAJKOVO - PAPRIKOVÁ NÁTIERKA 1 červená paprika2 hrste cherry paradajok2 PL olivového oleja1/3 ČL soliolivový olej v spreji POSTUP 1. Papriku očistíme a nakrájame na 4 časti. 2. Do zapekaciej misky umietnime papriku a cherry paradajky, postriekame olivovým olejom. 3. Pečieme v predhriatej rúre na 200 stupňov 40 minút, na záver použijeme na 1 minútu gril. 4. Po vychladnutí rozmixujeme papriku s cherry paradajkami, olivovým olejom a soľou. AKO NA DOMÁCI SENDVIČ? Na upečený okrúhy plátok chlebovej placky natrieme paradajovo-paprikovú nátierku, následne položíme ugrilovaný baklažán, poukladáme avokádo, posypeme Nurishh parmezánom. Ďalšia vstva budú cukety a vrchný plátok sendviča natrieme bazalkovo fazuľovu nátierkou. Rozkrojíme a dobrú chuť. Podávame s klíčkami. Za mňa chuťový skvost. Dajte vedieť, či aj za vás. Recept vznikol v spolupráci s Nurishh The post VEGAN SENDVIČ S GRILOVANOU ZELENINOU V CHLEBOVEJ PLACKE appeared first on .
Životne dôležitý orgán Ľudské srdce je s istotou tým najvyťaženejším svalom v našom tele. Povedali by ste, že i napriek jehodôležitosti váži priemerne len 300 gramov? Srdce má na starosti významné činnosti ako rozvádzanieživín do celého tela, odvádzani
prejsť na článokIntroduction Readymade godard brooklyn, kogi shoreditch hashtag hella shaman kitsch man bun pinterest flexitarian. Offal occupy chambray, organic authentic copper mug vice echo park yr poke literally. Ugh coloring book fingerstache schlitz retro cronut
prejsť na článokIntroduction Readymade godard brooklyn, kogi shoreditch hashtag hella shaman kitsch man bun pinterest flexitarian. Offal occupy chambray, organic authentic copper mug vice echo park yr poke literally. Ugh coloring book fingerstache schlitz retro cronut
prejsť na článokIntroduction Readymade godard brooklyn, kogi shoreditch hashtag hella shaman kitsch man bun pinterest flexitarian. Offal occupy chambray, organic authentic copper mug vice echo park yr poke literally. Ugh coloring book fingerstache schlitz retro cronut
prejsť na článokČo by sme mali vedieť o pitnom režime Dlho očakávané letné dni sú konečne tu. Aby sme si ich naplno a v zdraví užili, mali by sme sasústrediť na pitný režim. Okrem ľahko stráviteľného jedla, ktoré jeme najmä počas teplých dní,buďme dôslední aj pri dodr
prejsť na článok