Vlak v katastri mesta Šaľa zrazil chodca, ten zrážku neprežil

ŠAĽA 1. marca 2022 Vlak v katastri mesta Šaľa na trase Nové Zámky Bratislava zrazil chodca. Ako informuje Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, nehodu ohlásili v pondelok 28. februára 2022 krátko po 18:50 hod. Ilustračná fotografia. Podľa ďalších informácii v dôsledku nehody došlo k usmrteniu jednej osoby. Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre (z hasičskej stanice Šaľa), ktorí vykonali prieskum, asistovali zamestnancom ŽSR až do príchodu druhého náhradného vlaku. Po príchode náhradného vlaku príslušníci pomáhali pri prestupe ľudí na náhradný vlak. V dôsledku dopravnej nehody bola uzavretá premávka na železničnej trati v jednom smere, dodala Červočová. zdroj: KR HaZZ v Nitre, ilustračná fotografia: Facebook Polícia SR Nitriansky krajThe post Vlak v katastri mesta Šaľa zrazil chodca, ten zrážku neprežil first appeared on Šaľan.sk - regionálny spravodajsko-spoločenský portál pre celý okres Šaľa.

prejsť na článok

Takmer 3 promile alkoholu nafúkal vodič v doobedňajších hodinách v obci Kráľová nad Váhom

KRÁĽOVÁ NAD VÁHOM 12. marca 2024 Policajti zo Šale počas výkonu hliadkovej činnosti v obci Kráľová nad Váhom spozorovali vozidlo VW Touran, ktorého vodič jazdil zo strany na stranu. Ako informuje policajná Facebook stránka Polícia SR Nitriansky kraj, po

prejsť na článok

V Gbelciach na železničnom priecestí vlak zrazil chodca s následkom smrti

GBELCE 30. marca 2022 V Gbelciach na železničnom priecestí na ceste č. II/588 ul. Búčska cesta vlak zrazil chodca s následkom smrti. Ako informuje Renáta Čuháková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Nitre, nehoda sa stala v pondelok 28.

prejsť na článok

V katastri obce Semerovo sa stala tragická nehoda, o život prišli dve osoby

SEMEROVO 16. februára 2024 Záchranné zložky boli dňa 15. februára 2024 vo večerných hodinách k dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste I/75 v katastri obce Semerovo v Novozámockom okrese. Ako informuje Polícia na svojej Facebook stránke Polícia SR Nit

prejsť na článok

V katastri obce Vlčany sa zrazilo osobné vozidlo s dodávkou

VLČANY 10. februára 2022 V katastri obce Vlčany sa zrazilo osobné vozidlo s dodávkou. Ako informovala Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, nehodu ohlásili vo štvrtok 10. februára 2022 krátko po 6:35 hod.

prejsť na článok