Východná: amfiteáter, rozhľadňa Majka

Východná: amfiteáter, rozhľadňa Majka Východná - amfiteáter, rozhľadňa Majka Oblasť: VýchodnáVzdialenosť od Ranča: 16 km Náročnosť: NenáročnáNa mieste je parkovisko zadarmo.Vstup je voľný, ak nie je Festival.   ĎALŠIE: Kultúrne pamiatky na Liptove /* widget: Card Post Carousel */ #uc_uc_card_post_carousel_elementor42180 { -webkit-font-smoothing: subpixel-antialiased; } #uc_uc_card_post_carousel_elementor42180 .uc_image_carousel_content{ padding:30px; background-color:#f4f4f4; display: flex; align-items: center; } #uc_uc_card_post_carousel_elementor42180 .owl-item:nth-child(2n) .uc_image_carousel_content{ background-color:#fff; } Drevený artikulárny kostol Svätý Kríž Múzeum liptovskej dediny (Skanzen Pribylina) Likavský hrad Východná: amfiteáter, rozhľadňa Majka Liptovský Hrádok a skalka Vlkolínec z Hrabova The post Východná: amfiteáter, rozhľadňa Majka appeared first on Ranč Kráľova Lehota.

prejsť na článok

Múzeum liptovskej dediny (Skanzen Pribylina)

Múzeum liptovskej dediny (Skanzen Pribylina) Múzeum liptovskej dediny (Skanzen Pribylina)

prejsť na článok

Rozhľadňa Terchovské srdce

Rozhľadňa v Terchovej Rozhľadňa Terchovské srdce je jasne viditeľná, už keď idete zo Žiliny do Terchovej. Týči sa na kopci Oblaz (609 m.n.m.)

prejsť na článok

Liptovský Hrádok a skalka

Liptovský Hrádok a skalka Skalka Liptovský Hrádok, jazierko, Lubyho lúka a hrad Oblasť

prejsť na článok

Likavský hrad

Likavský hrad LIKAVA - ZRÚCANINA HRADU LIKAVA Oblasť: Chočské vrchy Dĺžka trasy: 1 km

prejsť na článok

5. ročník bude 8. septembra 2018 na Východnej Vysokej

Ahojte horali a horalky, pivopiči a pivo-degustátorky, znova nám prešiel už takmer rok od 4. ročníka nášho Piva v Tatroch, takže je čas na okrúhly piaty ročník. Tento rok to bude Východná Vysoká, fešný to kopčok, na ktorý ľahkým krokom, miestami až skokom

prejsť na článok