Wishlist List prianí

 Skončil sa Halloween, Deň vďakyvzdania, Pamiatka zosnulých.nazvite si to ako chcete.ale dôležitejšie je, že je to TUto obdobie, ktoré je tak jedinečné a predsa chaotické. Snažíme sa už v predstihu, aby bolo všetko dokonalé, lesklé, usmievavé no najväčšie spomienky aj tak ostávajú z pohnojených situácii. Nepredvídané okolnosti ako keď kapor pláva vo vani hore bruchom skôr ako sme plánovali, keď sa do vianočného šalátu nasype namiesto soli cukor, keď polovicu rodiny chytí črevná chrípka, keď sa pes dusí cibuľou, ktorú našiel niekde na zemi a za chrbtom Vám horia koláče, no vy neviete, či je dôležitejšie nechať vyhorieť kuchyňu, alebo neskôr vysvetliť deťom, že si môžu vybrať nové zvieratkohotová Sofiina voľba  Všetok tento zhon o dokonalú nedokonalosť u mňa začína jedným listom, aj to nie adresovaným mne. List, z ktorého si uvedomujem, že v podstate doma vychovávam sebestrednú, papuľnatú vílu, zabalenú do okúzľujúcého obalu s obrovskými očami, ktorým sa nedá odolať. Po tajnom prečítaní tohtoročného príspevku v podstate ignorujem fakt, že najprv toho chudáka povoláva na návštevu, kde ho zahrnie záujmom a potom z neho nonšalantne vyžmýka aj posledné. A to laxne opomíňam pokus o podplácanieno v konečnom dôsledku ďakujem. Bože ďakujem: ďakujem, že minuloročného živého koňa na balkóne vymenila za neživého koňa na overale ďakujem, že živé veveričky tento rok nie sú v kurze ďakujem, že si nič nové a chlpaté už nevymyslela, lebo všetko vyrobené a dostupné v obchodoch, už doma máme hej šéfe, trošičku hodíme reč o tom legu, lebo je to pre rodičov skutočne bolestivá záležitosť a posledná vec: okrídlené šaty? husle? stroj na vyšívanie kabeliek?.pripúšťam, trošku neštandardné, ale čo sa týka mladej dámy, nič zas tak moc šokujúce..ale čo by sme si mali objektívne vysvetliť milý Ježiško je dôvod, PREČO chce moja dcéra KARAVAN? Po prečítaní tohtoročného wishlistu ešte môžem dúfať, že aspoň pošta bude štrajkovať. Lebo TO obdobie, je tu. Obdobie, kedy Jurský park je prechádzka ružovou záhradou a pokojný nákup bez utŕžených rán iným nákupným košíkom je definitívne v rizatratení. Držím palce, prajem veľa lásky. Vaša Mici The post Wishlist List prianí appeared first on Martinský rínok.

prejsť na článok

This is a Sticky Post

Header one Header two Header three Header four Header five Header six This is default paragraph. Morbi sagittis sem quis lacinia faucibus, this is a text link orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id mol

prejsť na článok

Zákazková výroba

Ponúkame zákazkovú výrobu štandardných klampiarskych výrobkov ale aj výrobu atypických klampiarskych prvkov podľa prianí zákazníka. Príspevok Zákazková výroba je zobrazený ako prvý na MK KLAMPIARSTVO.

prejsť na článok