Chrumkavé BIO krémové ovocné piškótky z ovocného pyré s troškou kozieho syru-a absolútne nič viac ! Bez všetkých nezmyslov lt;li>bez pridaného cukru bez konzervantov bez farbív bez lepku
Chrumkavé ovocné piškótky z BIO ovocného pyré - absolútne nič viac ! Bez všetkých nezmyslovbez pridaného cukru bez konzervantovbez farbív neobsahuje lepok, mlieko, soľ ani orechy vhodné pre vegetariánov aj vegánov
prejsť na článokNa troške oleja opečieme na kocky pokrájanú slaninu a šampiňóny. Pridáme lúpané alebo čerstvé paradajky a pretlačený cesnak. Všetko spolu prevaríme asi 5 minút. Potom pridáme kyslú smotanu a dochutíme soľou a čiernym korením. K omáčke pridáme uvarené gnoc
prejsť na článokKeď teploty počas letných horúčav stúpajú, často hľadáme útechu v chladených dezertoch a studených nápojoch. Existuje však prastará prax, ktorá sa v letných horúčavách môže zdať bizarná, ale má neuveriteľné výhody zaváranie ovocia. Zavaranie ovocia možno
prejsť na článokOvocie a zelenina majú vo všeobecnosti blahodárny vplyv na ľudský organizmus. Ich zloženie je plné vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov. Kvôli svojim cenným vlastnostiam by mali byť neoddeliteľnou súčasťou každodenného jedálnička. Väčšina ľudí vša
prejsť na článokKeď premýšľate o cestovinách, čo vás napadne? Plný tanier špagiet so syrom a s kečupom? Alebo zapekané lasagne v trúbe? Či vyprážané ryžové rezance z čínskej reštaurácie? Cestoviny môžu byť chutné, ale zároveň môžu byť tiež súčasťou zdravej výživy. V tomt
prejsť na článok