Levmilk - Poctivé slovenské syry TEKOV®, mliečne výrobky

Výroba poctivých slovenských syrov TEKOV®, NIVA ORIGINÁL, čerstvý sortiment Babička, kyslomliečne produkty, tvarohy, delaktózované produkty.

prejsť na web

Vianočná súťaž s Miláčikom

ZAPOJ SA A VYHRAJ SKVELÉ CENY Vianočná súťaž s Miláčikom Ako sa zapojiť setREVStartSize({c: 'rev_slider_21_1',rl:[1240,1024,778,480],el:[900,768,960,72

prejsť na článok

Hľadáme najkreatívnejší nápad na recept

/*! elementor - v3.15.0 - 09-08-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;bo

prejsť na článok

Vyhraj zásobu Tekovského salámového syra

Vyhraj zásobu Tekovského salámového syraVýhercovia v počte  – 2Organizátor súťaže:Organizátorom súťaže sú LEVICKÉ MLIEKÁRNE, a.s. so sídlom Júrska cesta č.2, 934 01 Levice, IČO: 31412271, IČ DPH: SK2020401504, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresný

prejsť na článok

Zapekané gnocchi so syrom

Na troške oleja opečieme na kocky pokrájanú slaninu a šampiňóny. Pridáme lúpané alebo čerstvé paradajky a pretlačený cesnak. Všetko spolu prevaríme asi 5 minút. Potom pridáme kyslú smotanu a dochutíme soľou a čiernym korením. K omáčke pridáme uvarené gnoc

prejsť na článok

Plnené zemiaky s NIVOU ORIGINÁL GURMÁN

Moju obľúbenú NIVU ORIGINÁL rada pridávam do rôznych zapekaných receptov. Tentokrát si pripravíme výborné plnené zemiaky, ktoré môžete podávať samostatne alebo aj ako chutnú prílohu. Zemiaky spolu so šupkou pečieme na 200°C asi 40 minút. Prekrojíme a

prejsť na článok

NIVOVÉ rizoto 

Na oleji orestujeme pokrájanú cibuľku alebo šalotku. Pridáme ryžu a krátko orestujeme. Podlejeme bielym vínom, ktoré necháme jemne odpariť. Potom podlejeme trochou vývaru, ktorý postupne prilievame počas celého varenia. Za stáleho miešania a podlievania v

prejsť na článok

Falošná treska s tvarohom

V miske zmiešame tvaroh, najemno nastrúhanú čerstvú mrkvu, sterilizované uhorky nakrájané na malé kúsky, nadrobno nakrájanú cibuľu a najemno nakrájané vajíčka uvarené natvrdo. Potom pridáme tatársku omáčku a biely jogurt. Všetko spolu premiešame a dochutí

prejsť na článok

Tvarohové slimáky

Z mlieka, droždia a trošku cukru si pripravíme kvások. Potom pridáme múku, vajce, cukor, štipku soli a roztopené maslo. Vymiesime cesto a necháme aspoň pol hodinku vykysnúť. Medzitým si z mlieka, cukru a vanilkového pudingu uvaríme pudingový krém. Do uvar

prejsť na článok

Tekvicová bábovka s tvarohom

Maslovú tekvicu ošúpeme, nakrájame na kocky. Uvaríme nad parou do mäkka a rozmixujeme. Vajíčka vyšľaháme spolu s cukrom. Pridáme olej, mlieko a spolu zmiešame. Nakoniec primiešame rozmixovanú tekvicu. Do tejto tekutej zmesi pridáme múku so sódou bikarb

prejsť na článok

Špenátová štrúdľa

Na oleji orestujeme mrazený špenát. Pridáme soľ, korenie, pretlačený cesnak a namrvenú polovicu syru NIVA. Necháme vychladnúť. Lístkové cesto rozvaľkáme a navrstvíme pripravenou zmesou. Posypeme namletými orechami a zvinieme do rolády. Potrieme vajíčkom a

prejsť na článok