Špenátová štrúdľa

Na oleji orestujeme mrazený špenát. Pridáme soľ, korenie, pretlačený cesnak a namrvenú polovicu syru NIVA. Necháme vychladnúť. Lístkové cesto rozvaľkáme a navrstvíme pripravenou zmesou. Posypeme namletými orechami a zvinieme do rolády. Potrieme vajíčkom a sezamom a pečieme na 200°C asi 20 minút. 1 ks lístkové cesto, 400 g mrazený listový špenát, 125 g syru NIVA ORIGINÁL, 2 strúčiky cesnaku, hrsť mletých orechov, soľ, čierne korenie, 1 vajce, sezam The post Špenátová štrúdľa appeared first on Levmilk | LEVICKÉ MLIEKÁRNE a.s..

prejsť na článok

Špenátová žemľovka s údeným mäsom

Skvelý spôsob, ako využiť zvyšky v chladničke. Predstavivosti sa medze nekladú.

prejsť na článok