Skvelý spôsob, ako využiť zvyšky v chladničke. Predstavivosti sa medze nekladú.
PecmaniakEmail Žemľovka je obľúbená v každej rodine a dokážeme ju pripraviť na mnoho spôsobov. U nás je však najobľúbenejšia so sladkými jablkami a orechom. Jej príprava je jednoduchá a výsledkom je výborné sladké jedlo. Žemlovke neodláte. Ingredience: 1
prejsť na článokNa oleji orestujeme mrazený špenát. Pridáme soľ, korenie, pretlačený cesnak a namrvenú polovicu syru NIVA. Necháme vychladnúť. Lístkové cesto rozvaľkáme a navrstvíme pripravenou zmesou. Posypeme namletými orechami a zvinieme do rolády. Potrieme vajíčkom a
prejsť na článokViete, aký je rozdiel medzi mäsom z obchodu a bábätkom? Žiadny. Keď smrdia, treba ich prebaliť.
prejsť na článokZ tekvice sa dá pripraviť skvelý obed, ktorý zasýti aj mäsožravcov.
Ako prvé dáme piecť tekvicu. Dôkladne umytú tekvicu dáme na plech a pečieme v celku približne hodinu pri teplote 180 stupňov. Medzitým pripravíme zmes, ktorou budeme tekvicu plniť a následne zapekať. Na oleji osmažíme mleté mäso. Následne pridáme pretlače
prejsť na článok