Úvodná stránka - Farm House

V našej ponuke nájdete množstvo čerstvých a kvalitných výrobkov. Sme hrdý predajca výhradne slovenského mäsa.

prejsť na web

Kuracia pečienka na cibuľke a hrášku

Na panvicu dáme rozpáliť tuk. Následne pridáme na kocky nakrájanú slaninku a po chvíli aj cibuľu. Pečienky umyjeme a nakrájame na menšie kusy. Pečienku pridáme na panvicu k orestovanej cibuľke a zprudka restujeme 1-2 minútky, následne podlejeme vodu a nec

prejsť na článok

Pečená tekvica s mletým mäsom

Ako prvé dáme piecť tekvicu. Dôkladne umytú tekvicu dáme na plech a pečieme v celku približne hodinu pri teplote 180 stupňov. Medzitým pripravíme zmes, ktorou budeme tekvicu plniť a následne zapekať. Na oleji osmažíme mleté mäso. Následne pridáme pretlače

prejsť na článok

Kačacie prsia (sous vide) s udon rezancami

Ako prvé dáme robiť sous-vide kačacie prsia. Umyté kačacie prsia potrieme teriyaki omáčkou z oboch strán, vložíme do vakuovacieho vrecka a zavákuujeme. Následne nastavíme teplotu v sous-vide hrnci na 60 stupňov a necháme variť približne 2 hodiny. Vždy záv

prejsť na článok

Kuracie stehná • Teriyaki

Pripravíme si teriyaki zálievku. V miske vymiešame vinný ocot, med, cukor, sójovú omáčku, mleté biele korenie, pretlačené strúčiky cesnaku, chilli a nasekaný zázvor. Umyté kuracie stehná poprášime z oboch strán najskôr kukuričným škrobom alebo hladkou múk

prejsť na článok

Farmarská roláda (sous-vide) so šalátom s topinamburom a čučoriedkami

Ako prvé si dáme robiť roládu do sous-vidu. Morčacie prsia umyjeme a rozrežeme pozdĺž, aby nám vznikli dva tenšie kusy, ktoré rozklepe čo najtenšie. Z jednej strany ich nasolíme a naolejujeme, Pripravíme si potravinársku fóliu vďaka čomu následne vytvaruj

prejsť na článok

Panenkový špíz v pita chlebe

Panenku nakrájame na drobné kúskya namarínujeme v olivovom oleji a v medveďom cesnaku. Kúsky panenky napicháme na grilovacie ihly alebo špajdle a panenku opečieme na panvici. Ako prílohu sme zvolili pita chlieb, ktorý sme opražili. Nakoniec pridáme hotovú

prejsť na článok

Stredomorský kus kus s chrumkavými pečenými kuracími stehnami

Ako prvé si dáme piecť stehná. Umyté stehná uložíme do menšieho plechu alebo do sklenenej zapekacej misy. Podlejeme trochou vody, pridáme buď trocha masti alebo ja zvyknem pridať vždy kožu zo slaniny, keď doma mám. Krásne to prevonia a ochutí vypečenou ma

prejsť na článok

Kuraci Satay

Ako prvé si pripravíme marinádu a dáme marinovať mäsko. Toto môžete urobiť kľudne deň vopred, ale postačí ak tým začnete prípravu celého jedla. Do väčšej misy pridáme suroviny arašídové maslo, rybaciu omáčku, sójovú omáčku, trstinový cukor, kokosové mlie

prejsť na článok

Bravčová panenka v župane

Bravčovú panenku si obalíme v schwarzwaldskej šunke a orestujeme z každej strany na rozohriatej panvici. Nakoniec obalenú panenku dáme na 30 min. do rúry na 180 stupňov, aby nám šunka na panenke držala kludne môžeme použť špáradlo. Ako prílohu sme zvolili

prejsť na článok

Údené karé s medovou bbq glazúrou!

Údené karé si predvaríme na 1,5 až 2 hodinky do makkučka. Následne si trúbu predhrejeme na 220 stupňov. V miske si zmiešame bbq omáčku a med a potrieme ňou karé. Klinčeky pozapichujeme do mäska a dáme piecť na cca 15 minút, ale pozor mäsko treba sledovať,

prejsť na článok