Údené karé s medovou bbq glazúrou!

Údené karé si predvaríme na 1,5 až 2 hodinky do makkučka. Následne si trúbu predhrejeme na 220 stupňov. V miske si zmiešame bbq omáčku a med a potrieme ňou karé. Klinčeky pozapichujeme do mäska a dáme piecť na cca 15 minút, ale pozor mäsko treba sledovať, aby sa nám v trúbe nepripieklo!  Príspevok Údené karé s medovou bbq glazúrou! je zobrazený ako prvý na Farm House.

prejsť na článok

Ponuka

1.Margerita Pomodoro,syr 1,7,12 490g 5,50€ 700g 8,00€ 2.Fungi Pomodoro,syr,šampiňóny,kukurica 1,7,12 550g 6.00€ 820g 8,00€ 3.Proscuitto Pomodoro,syr,šunka 1,7,12 580g 6,00€ 800g 8,00€ 4.Salami Pomodoro,syr,saláma 1,7,12 5

prejsť na článok

Za fašizmus je zodpovedná fazuľa!

(tak trocha aj fikcia)Nie len vedci na to prišli, ale je bežne k vygoogleniu, že Adolf Hitler obľuboval fazuľovú polievku, veď bol aj vegatarián. To, že potom nadmieru prdel, je už aj bežne prijímaným faktom. Fazuľa sa objavila v jedálničku mnohých kultúr

prejsť na článok

Mesto Karpenisi hory, sneh a lyžiarske stredisko

Pýtate sa sneh a lyžiarske stredisko? Áno! V Grécku cez zimu sneží. Väčšina Slovákov si spája Grécko s letnou dovolenkou, slnkom, morom a nádhernými plážami. Grécko je ale krajina navštevovaná turistami aj v zimnom období, hlavne kvôli horám, snehu a lyži

prejsť na článok

Pestovanie kávovníka: Od zrnka v pôde po šálku kávy

Cesta kávového zrna z kávovníka až do šálky spotrebiteľov je naozaj dlhá. Premýšľali ste niekedy nad tým, ako sa taký kávovník pestuje, aké podmienky potrebuje na rast a ako vyzerá jeho spracovanie? Pozrime sa na to spoločne.Kávovník sa v súčasnosti pestu

prejsť na článok

Mopy a umývanie podláh

Dnes je na trhu obrovské množstvo mopov a pre bežného človeka je problém na prvý pohľad odhadnúť či tie mopy, ktoré si vybral, sú kvalitné alebo pôjdu za krátky čas do koša. Žiaľ, je to bežná prax, stáva sa to často z toho dôvodu, že hlavným kritériom keď

prejsť na článok