Z tekvice sa dá pripraviť skvelý obed, ktorý zasýti aj mäsožravcov.
Ako prvé dáme piecť tekvicu. Dôkladne umytú tekvicu dáme na plech a pečieme v celku približne hodinu pri teplote 180 stupňov. Medzitým pripravíme zmes, ktorou budeme tekvicu plniť a následne zapekať. Na oleji osmažíme mleté mäso. Následne pridáme pretlače
prejsť na článokZloženie 1 cibuľa1 strúčik cesnaku2 polievkové lyžice olivového oleja1 stredne veľká tekvica hokkaido1 liter zeleninového vývaru100 g arašidov, pražených a solených1 plechovka kokosového mlieka2 polievkové lyžice limetkovej šťavy Soľ, korenie, pažítka
prejsť na článokViete, aký je rozdiel medzi mäsom z obchodu a bábätkom? Žiadny. Keď smrdia, treba ich prebaliť.
prejsť na článokSkvelý spôsob, ako využiť zvyšky v chladničke. Predstavivosti sa medze nekladú.
Vyskúšajte náš recept na morčací roládu, ktorú si zamilujete. Roláda dá síce trochu práce, ale námaha rozhodne stojí za to. Bude ozdobou každého slávnostného stola a mäso, ktoré nezjete hneď, môžete podávať večer studené alebo si ho vziať na druhý deň do