Začali sme s komplexou obnovou domov Povraznícka 5, 7 a Šancova 32 financované z prostriedkov ŠFRB a vlastných zdrojov fondu opráv a úveru (marec 2024).

The post Začali sme s komplexou obnovou domov Povraznícka 5, 7 a Šancova 32 financované z prostriedkov ŠFRB a vlastných zdrojov fondu opráv a úveru (marec 2024). appeared first on H-PROBYT.

prejsť na článok

Ukončujeme komplexnú obnovou domu Pri Šajbách 26A, 26B, 26C, financované zo ŠFRB a vlastných zdrojov prostredníctvom úveru (marec 2024).

The post Ukončujeme komplexnú obnovou domu Pri Šajbách 26A, 26B, 26C, financované zo ŠFRB a vlastných zdrojov prostredníctvom úveru (marec 2024). appeared first on H-PROBYT.

prejsť na článok

Pripravujeme kompexnú obnovu domu Björnsonova 12, 14, 16 a Podhorského 5 hradené z prostriedkov ŠFRB a vlastných zdrojov prostredníctvom úveru.

The post Pripravujeme kompexnú obnovu domu Björnsonova 12, 14, 16 a Podhorského 5 hradené z prostriedkov ŠFRB a vlastných zdrojov prostredníctvom úveru. appeared first on H-PROBYT.

prejsť na článok

Nová Elektroinštalácia v bytovom dome Lysáková 18-24

V bytovom dome na Lysákovej ulici číslo 18 24 sme v spolupráci s firmou AC blesk DC s.r.o. sme dokončili práce kompletnej rekonštrukcie elektroinštalácie bytového domu. Práce pozostávali z: projekt nové rozvádzače RE na prízemí pre všetky od

prejsť na článok

Obstaranie nájomných bytov, súvisiacej technickej vybavenosti a pozemku v roku 2024

Na čo môžu byť poskytnuté finančné prostriedky vo forme vyhodného úveru z ŠFRB? Na obstaranie nájomného bytu Výstavbou nájomného bytu vrátane nájomného bytu získaného nadstavbou, prístavbou bytovej alebo nebytovej budovy, ak vznikne bytový dom, rodinn

prejsť na článok

Začíname s obnovou fasády na Záhradníckej 36 a umenecko remeselnou obnovou fasády na Gunduličovej 6.

The post Začíname s obnovou fasády na Záhradníckej 36 a umenecko remeselnou obnovou fasády na Gunduličovej 6. appeared first on H-PROBYT.

prejsť na článok