Začíname s obnovou fasády na Záhradníckej 36 a umenecko remeselnou obnovou fasády na Gunduličovej 6.

The post Začíname s obnovou fasády na Záhradníckej 36 a umenecko remeselnou obnovou fasády na Gunduličovej 6. appeared first on H-PROBYT.

prejsť na článok

Ukončujeme komplexnú obnovou domu Pri Šajbách 26A, 26B, 26C, financované zo ŠFRB a vlastných zdrojov prostredníctvom úveru (marec 2024).

The post Ukončujeme komplexnú obnovou domu Pri Šajbách 26A, 26B, 26C, financované zo ŠFRB a vlastných zdrojov prostredníctvom úveru (marec 2024). appeared first on H-PROBYT.

prejsť na článok

Začali sme s komplexou obnovou domov Povraznícka 5, 7 a Šancova 32 financované z prostriedkov ŠFRB a vlastných zdrojov fondu opráv a úveru (marec 2024).

The post Začali sme s komplexou obnovou domov Povraznícka 5, 7 a Šancova 32 financované z prostriedkov ŠFRB a vlastných zdrojov fondu opráv a úveru (marec 2024). appeared first on H-PROBYT.

prejsť na článok

Druhý festivalový deň pokračoval duchovnou obnovou pre mužov

Druhý festivalový deň Odštartovala ho duchovná obnova pre mužov. Viedol ju salezián don Jozef Luscoň. Počas prednášky spomenul mnohé nástrahy, ktorým je treba sa vyvarovať, ale aj to, že nie je treba mať strach zo svätej spovede, kde Boh dokáže prostrední

prejsť na článok

VIDEO zatepľenie, fasádne práce Trenčín jeseň 2023

V tomto videu Vám prezentujeme našu realizáciu fasádnych prác ktorú sme realizovali pri zateplení bytového domu v Trenčíne. Pri týchto stavebných prácach bytového, sme dodávali pre nášho klienta v tehlovom bytovom dome v Trenčíne všetky práce na kľúč.  Na

prejsť na článok

Moderné drevodomy s farebnými vchodovými dverami

Hľadáte spôsob ako si oživiť exteriér vášho domu bez použitia žiarivých farieb na fasáde, ktoré veru nie sú dizajnovými skvostami? Prinášame vám malú inšpiráciu. Drevodom Largo 122 s farebnými dverami farba zelená RAL, realizácia Mod

prejsť na článok