Začnite deň s novou tvárou

Staráme sa o Vašu krásu, preto Vám v našom salóne Rosie ponúkame ďalšiu zaujímavú novinku!!!  Radu Doctor Babor Lifting Cellular sme Vám predstavili už v predošlom článku a nedávno k tejto  rade pribudol ďalší skvelý produkt . Je ním Doctor Babor strieborná maska, ktorá  ponúka mimoriadne účinnú starostlivosť o pleť. Je 100% prispôsobivá pre každú potrebu a každú časť tváre. Aktívne látky a ich účinky. Maska obsahuje vysokú dávku kyseliny hyalurónovej podporuje spevnenie, omladenie a intenzívnu hydratáciu. Hnedé riasy zjemňujú pokožku, detoxikujú a zvyšujú elasticitu. Pullalan viaže vlhkosť na pokožku. Baicalín pomáha chrániť pred voľnými radikálmi, ktoré spôsobujú predčasné startnutie. Tieto aktívne koncentráty sa predovšetkým zameriavajú na 3 najčastejšie problémy pokožky, ako sú sčervenanie, previsnutá koža, jemné línie a vrásky.  A výsledok ? vďaka fóliovému materiálu má maska utesňujúci účinok, ktorý spôsobuje, že teplota kože sa zahrieva, póry sa otvárajú a tým sa zintenzívni účinok ošetrenia. pokožka je intenzívne hydratovaná, spevnená, rozjasnená a  pleť dosiahne bacuľatý vzhľad. Ošetrenie s touto maskou je vhodné pre ženy a mužov od 30 rokov. V našom salóne ho ponúkame v dvoch variantoch: Ako rýchle jarné ošetrenie, kde je zahrnuté: odlíčenie pleti, píling, zahrievajúca maska, aplikácia kolagénovej ampule,  nanesenie striebornej masky (doba pôsobenia masky je 20 minút) a denný krém. Cena ošetrenia je 19,50 eur. Dĺžka ošetrenia je 40 min.  Náročnejším zákazníčkam  samozrejme ponúkame komplet ošetrenie aj s masážou tváre a dekoltu, ktoré ukončíme striebornou maskou. Cena ošetrenia je 41,90 eur. Dĺžka ošetrenia je 90 min. Ak Vás toto ošetrenie zaujalo, objednajte sa k nám cez fb správu alebo na telefónnom čísle 0948 227 124. Príspevok Začnite deň s novou tvárou zobrazený najskôr Rosie.sk.

prejsť na článok

Zaregistrujte si novou doménu QUEST

Registrujte novou doménu QUEST nyní za zaváděcí akční cenu 149 Kč bez dph za 1. rok registrace. Běžná cena domény je 499 Kč bez dph za rok.

prejsť na článok

Zaregistrujte si novou COM a získejte dárek

Nejstarší COM doména oslavila 35 let od registrace. Registrujte si novou COM přímo na 2 roky a získejte dárek v podobě domény ONLINE.

prejsť na článok

Představujeme novou mobilní šablonu pro inPage

Webové stránky v inPage budou nyní perfektně viditelné v mobilech a tabletech, spustili jsme novou mobilní šablonu!

prejsť na článok

Začnite cvičiť, ale zdravo

The post Začnite cvičiť, ale zdravo appeared first on Sportmed.

prejsť na článok

Máme novou verzi PHP 8.0 pro testování

Nejnovější verze PHP 8.0 - Release Candidate 1 je pro vás připravena na našem Trialhostingu.

prejsť na článok