Aby výsledok splnil naše očakávania, je nutné pri Sous-Vide dodržiavať niektoré základné pravidlá.
Sous-Vide - metóda varenia, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových vreckách varené dlhý čas pri nízkej, presne stanovenej teplote. Názov Sous-Vide (su vít) pochádza z francúzštiny a v preklade znamená “vo vákuu”. Touto metódou je možné dosiahnuť ro
Oslovili Vás výhody Sous-Vide a chcete to vyskúšať vo vlastnej kuchyni? Ešte donedávna bolo Sous-Vide vyhradené len pre profesionálnych kuchárov, pretože potrebné vybavenie bolo pre domácich kuchárov cenovo nedostupné. Dnes už tomu tak nieje. Ukážeme Vám
Vitajte na stránke Sous-Vide.sk. Radi by sme Vám priblížili jeden z najmodernejších spôsobov prípravy jedál. Na týchto stránkach nájdete všetky potrebné informácie na to, aby ste aj vy mohli úspešne vyskúšať techniku Sous-Vide. Postupne budeme prinášať od
v žne linky na metodiky, testy, vide , n vody zn mych firiem, Petzl, Mammut, Black Diamond,..
UÄebnica horolezectva - Rock climbing Mountaineering textbook - Alpinismus Klettern Bergsteigen Lehrbuch. Texty, vide , n kresy, v poÄty. Prehľadn str nka s obrovsk m množstvom inform ci . Je to vlastne nov podoba http://sakal.stredozem.cz