Sous-Vide.sk

Stránka o varení technológiou Sous-Vide. Základné informácie, recepty a skúsenosti s varením vo vákuu.

prejsť na web

Úvod

Vitajte na stránke Sous-Vide.sk. Radi by sme Vám priblížili jeden z najmodernejších spôsobov prípravy jedál. Na týchto stránkach nájdete všetky potrebné informácie na to, aby ste aj vy mohli úspešne vyskúšať techniku Sous-Vide. Postupne budeme prinášať od

prejsť na článok

Základné pravidlá Sous-Vide

Aby výsledok splnil naše očakávania, je nutné pri Sous-Vide dodržiavať niektoré základné pravidlá.

prejsť na článok

Ako začať?

Oslovili Vás výhody Sous-Vide a chcete to vyskúšať vo vlastnej kuchyni? Ešte donedávna bolo Sous-Vide vyhradené len pre profesionálnych kuchárov, pretože potrebné vybavenie bolo pre domácich kuchárov cenovo nedostupné. Dnes už tomu tak nieje. Ukážeme Vám

prejsť na článok

Perfektné steaky, úžasné chute, zdravý spôsob prípravy... to všetko je Sous-Vide

Sous-Vide - metóda varenia, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových vreckách varené dlhý čas pri nízkej, presne stanovenej teplote. Názov Sous-Vide (su vít) pochádza z francúzštiny a v preklade znamená “vo vákuu”. Touto metódou je možné dosiahnuť ro

prejsť na článok