Bryndza patrí medzi typické slovenské špeciality. V niektorých krajinách sveta nie je dovolené ju vyrábať. Pritom jej hodnota pre naše zdravie je vysoká.
Už po 5-ty krát sa v amfiteátri vo Východnej uskutočnili celoslovenské ovčiarske slávnosti. Aj tento rok mali návštevníci možnosť nie len vidieť ako sa vyrába syr či bryndza, ale aj ochutnať poctivé ovčie výrobky.
prejsť na článokBryndzové halušky tak ako ich máme radi. Bryndza rozmiešaná so zakysanou smotanou a slanina opražená na masle.
In Slovakia, it's said that the way to the heart is through the stomach. At LOCLUB, we've decided to celebrate this wisdom by including the true treasures of Slovak cuisine in our offerings. Let's delve into the world of dishes that have accompanied us th
prejsť na článokPotraviny patria k najvýznamnejším finančným položkám v rodinnom rozpočte. Ak nemáme žiadne zlozvyky a autom nejazdíme stovky kilometrov denne, jedlo by sme mohli pokojne označiť aj za najväčšieho požierača peňazí. Pokiaľ chcete v tejto oblasti ušetriť,
Varenie Ucha – stará ruská rybacia polievka. Vareniky – pokrm zruskej kuchyne pripravovaný na sladko ina slano. Vegan – je vegetarián, ktorý striktne odmieta všetky potraviny živočíšneho pôvodu, vrátane vajec, mliečnych výrobkov imedu. Výpek – šťava stuk
prejsť na článok