Tradičná reštaurácia s domácou prešporskou kuchyňou na brehu Dunaja
Mousse zo sardiniek, farebná cuketa, domáca crostína, olivová tapenádaPolievka Krém z bielej fazule, chips s Coppa di Pancheta, žeruchaPrvé hlavné jedlo Sépiové špagety, fritované baby chobotničky, artičoky, mandle, čerstvá bazalkaDruhé hlavné jedlo Siv
21.2.2024, od 19:00 Priatelia vinári, pripravili sme pre vás ďalší Bordeaux večer tohtoročnej sezóny v Bratislave. Môžete sa tešiť na značku tvorcu veľkého Petrusu Jean Piere Moueixa. . Večerom Vás bude sprevádzať Bertil Corgié. M E N U Welcome dr
25.1.2024, od 19:00 Priatelia vinári,pripravili sme pre vás prvý Bordeaux večer tohtoročnej sezóny v Bratislave.Skvelým vínam z Chateau Marquis D´Alesme bude sekundovať skvelé poňatie francúzskej gastronómie.Večerom Vás bude sprevádzať Mariolaine de Con
Predjedlo Capesante al fornoZapečená hrebenatka,divoká brokolica, karfiolové pyré, žĺtková omáčka120g/3,7,12,14/12,9€Franciacorta Brut – Contadi Castaldi – 0,1l – 6,9€ Polievka Zuppa di pescePolievka z morských rýb, paradajky, čili, krevety, chobotnica,
Aperitivo Contadi Castaldi – Franciacorta Brut Amuse bouche Chobotnica, mango, žerucha, crostina Antipasto Sprudka opečený filet z tuniaka, arancini, šťaveľ, sezam Primi Piatti Grilovaná divoká brokolica, pyré z topinambur, syr Pecorino,ďatelina Secondi
26.10.2023, od 19:00 Priatelia vinári, pripravili sme pre vás ďalší z vrcholov tohtoročnej sezóny v Bratislave. Skvelým vínam z Chateau Pichon Baron bude sekundovať skvelé poňatie francúzskej gastronómie. Večerom Vás bude sprevádzať David Froelón.
Foie gras, tekvica, gaštan, hrozno Tortellini plnené tekvicou, jelenie ragú, espuma z vína Chianti
10.05.2023, od 19:00 Priatelia vinári,pripravili sme pre vás jeden z vrcholov tohtoročnej sezńy v Bratislave.Skvelým vínam z Chateau Smith Haut Lafitte bude sekundovať skvelé poňatie francúzskej gastronómie.Večerom Vás bude sprevádzať Ludovic Fradin z vi
Prepeličie vajíčko marinované v cvikle, mousse z kozieho syra, špargra, pšenicaPolievka Krém z mladého špenátu, jarná bryndza, redkovkaPrvé hlavné jedlo Domáce cappellatti, žihlava, ricotta, pistácie, datelinka,omáčka z bieleho vína, šalotkaDruhé hlavné j