5 suplementov, ktoré užívajú aj osobní tréneri

Či už sa snažíte posilniť svoje zdravie, podporiť svoju tréningovú výkonnosť alebo zmeniť svoj vzhľad, proces výberu tých správnych suplementov môže budiť rešpekt. Na ktoré doplnky výživy vsádzajú aj osobní tréneri?

prejsť na článok

Tieto veci robia osobní tréneri každé ráno, aby mali viac energie na tréningoch

Aj malé rozhodnutia a činy môžu nastaviť tón pre celý zvyšok dňa. Uvedomujú si to mnohí osobní tréneri, ktorí sa snažia robiť veci, ktoré im pomôžu mať energiu a motiváciu na to, aby mohli viesť svojich zverencov a zároveň si sami stihli zacvičiť.

prejsť na článok

Zrušené tréningy v piatok 2. júna 2023

Ospravedlňujeme sa, ale v piatok 2. júna musíme zrušiť tréningy Kadetov aj Žiakov. Tréneri cestujú na turnaj do Bratislavy a nevieme ich nahradiť.

prejsť na článok

Auta nejsou ?

Auta nejsou. Tedy alespoň dobře vybavené osobní verze dodávek určitě ne.Klient potřeboval před koncem roku urychleně obměnit vozový park. Hledali jsme dobře vybavené dodávky, či jejich osobní verze. Rozpočet cca 1.3 milionu. Volám do mercedesu, že jsem

prejsť na článok

Vianoce v Belgicku - bez stresu a v pohode

Ak máte už teraz hrôzu z toho, čo vás čaká v rámci predvianočnej prípravy, možno by stálo zato, zobrať si príklad z belgických Vianoc. Tam si ich užívajú v pohode, kľude a bez predvianočného zhonu.

prejsť na článok

PF 2023

Vážení adoptivní rodiče, vážení příznivci a přátelé Centra Narovinu, děkujeme Vám za podporu, milá slova i všechna osobní setkání… Moc si toho vážíme a těšíme se na společnou cestu i v novém roce. Šťastný nový rok! Vaše Centrum Narovinult;/p>

prejsť na článok