Aj biela sa hodí do spálne

Radi by ste vynovili svoj príbytok a nemáte predstavu ako na to, preto vám prinášame seriál inšpiratívnych nápadov a riešení interiérového dizajnu ako zariaďujeme spálňu.  Zdroj foto: Moebelix >> Viac vizualizácii v rôznych prevedeniach TU << The post Aj biela sa hodí do spálne appeared first on Stavajsnami.sk.

prejsť na článok

Biela košeľa a doplnky

Pánska biela košeľa sa hodí na svadbu. Biele pánske košele sú elegantné ku všetkým spoločenským aj neformálnym príležitostiam. Neurobíte chybu, keď si oblečiete bielu pánsku košeľu s dlhým rukávom.

prejsť na článok

Aké košele musíte mať?

Pre život potrebujete bielu, čiernu a modrú košeľu. Biela pánska košeľa sa hodí pre všetky spoločenské udalosti. Tmavú pánsku košeľu oblečte na večernú párty. Modrá košeľa je najčastejšou farbou v zamestnani. Kvalitné spoločenské košele potrebuje každý mu

prejsť na článok

Džínsy a pánska košeľa

Ako kombinovať pánske džínsy a pánsku košeľu? Súčasná uvoľnená móda radí nechať pánsku košeľu voľne cez džínsy. K džínsom sa rozhodne hodí čierna košeľa a čisto biela košeľa.

prejsť na článok

Košele a doplnky podľa farieb

Nakupovanie pánskych košieľ a kravát podľa farieb. Farby oblečenie vypovedajú o osobnosti majiteľa. Biela košeľa sa hodí ku všetkému. Modrá kravata k modrej aj bielej košeli. Červená kravata k modrej a bielej košeli. Fialová košeľa je obľúbená.

prejsť na článok

Biela košeľa

Čisto biela košeľa môže byť vďaka vzoru látky vnímaná ako striktne spoločenská, alebo nedbalo voľnočasová. Royal Oxford je na dotyk jemnejší, hebčejší a menej náchylný k pokrčeniu. Luxusné biele košele sa šijú z poplína. Látka je na dotyk hladká a lesklá.

prejsť na článok