Ako môžeš krok po kroku zariadiť svoj vysnívaný priestor

A ostať v radosti počas celého procesu zariaďovania. Z vlastných skúseností viem, že ak sa chystáš zariaďovať priestor tak sa rozhoduješ aj, že vstúpiš do rôznych skúseností, výziev. Budeš možno postavený pred otázky a odpovede, rozhodnutia budú potrebovať tvoju plnú prítomnosť. Tým si vyžaduje celé zariaďovanie našu skutočnú pozornosť, čas, energiu, financie atď. Stane sa, že prvotné nadšenie a riešenie priestoru vystrieda niekedy únava, možno vnútorný stres z rozhodnutí, rozložení svojej pozornosti a energie, z neustáleho hodnotenia a kontrovania času, počas ktorého prebieha proces zmeny v tvojom priestore. Je to celkovo vždy zmena a to znamená, že niečo končí a niečo nové sa rodí, tvorí. Človek sa dostáva do fázy, že už chce mať hotové všetko a prestáva si užívať celý priebeh zariaďovania. Začne ho hnevať, že nemá ešte to alebo tamto. Mojou skúsenosťou (ešte pred prácou dizajnéra) bolo tiež, keď som riešila vlastný priestor, že som sa veľa krát ocitla v pocitoch ,,zúfalstva, či už to bolo pri rozhodovaní čo kam kúpiť, čo vybrať, či je výber správny. Všetko sa naťahovalo, niečo sa aj menilo, rozbilo Samozrejme som bola veľa krát aj vyčerpaná a unavená ale v tom čase som si nedovolila sa zastaviť, tak som bola v občasnej dráme, že či to celé bolo dobré rozhodnutie, že som sa mohla nato vykašlať. Krátke video ako inšpirácia, že môžeš krok po kroku vytvoriť priestor a ostať naďalej v radosti aj keď veci možno nepôjdu presne podľa ,,tvojho plánu nastanú zmeny, alebo budeš potrebovať aj ty pauzu aby si nabral energiu na ďalší krok. Dnes, keď sa nato pozriem späť všetko to bolo dokonalé a úžasné tak ako to bolo. Viem, že tento proces si môžeš dokonca aj užiť a nemusíš skončiť pri týchto neefektívnych pocitoch. Stačí si len uvedomovať prítomnosť a byť vďačný, že môžeš. Že máš možnosť zariaďovať svoj priestor, že je to zábava keď všetko prestaneš brať dramaticky vážne. To, že nemáš dokončenú kuchyňu neznamená, že je to na nervy ale, že môžeš vidieť zrazu holý priestor, uvariť si vodu v kanvici, ktorú máš položenú na zemi a zaliať si čaj, kávu. Sadnúť si na jedinú vec, ktorá je k dispozícií práve teraz a iba byť tam ,,tu a teraz a užívať si, že sa to tvorí, že ty to tvoríš. Každý moment môže byť pre teba krásny stačí sa len pozrieť inak. Toto funguje nie len pri zariaďovaní ale v každom procese tvorenia, plynutia. Keď sa rozhodneš niečo začať a dokončiť (aj keď podľa mňa nič nikdy úplne nekončí )... V tom celom, keď toho bude na teba veľa, dovoľ si nerobiť ,,nič sadni si, a len buď, oddychuj, medituj, vnímaj, dýchaj koľko potrebuješ, pretože všetko má vždy riešenie, nič neutečie ak tomu budeš ty dôverovať a potom sa znovu postav a choď ďalej, tvor ďalej svoj priestor s tou energiou vďačnosti a radosti v srdci. UŽÍVAJ SI TO VŠETKO The post Ako môžeš krok po kroku zariadiť svoj vysnívaný priestor appeared first on Soul atelier.

prejsť na článok

Ako začať tvoriť podporný priestor

Krátke video, ktoré ťa môže podporiť a ukázať ti aké otázky si môžeš položiť ešte pred tým ako začneš robiť zmeny v tvojom priestore. Dopraj si pre seba čas, odpovede máš sám v sebe. Potrebuješ vytvoriť svoj priestor alebo v ňom niečo zmeniť?

prejsť na článok

Ako čo najlepšie a najefektívnejšie zariadiť svoj štartovací byt

Väčšina mladých ľudí, ktorí sa chystajú vyletieť z rodného hniezda, má vo výhľade jednoizbový byt alebo garsónku. Tí šťastnejší si ich rovno kupujú, ostatní sú vďační The post Ako čo najlepšie a najefektívnejšie zariadiť svoj štartovací byt appeared first

prejsť na článok

5 variácií základného kroku v Bachate Latino pre ženy

Toto je 5 variácií základného kroku v Bachate, ktoré v tanci využívam celkom často. Využívajú rytmus základného kroku, a to: 1, 2, 3, 4 (špička), 5, 6, 7, 8 (špička). Na doby 1, 2, 3 robíme kroky, pričom prenášame váhu na tú nohu, ktorou daný krok robíme.

prejsť na článok

5 tipov, ako zariadiť obývačku pod šikmou strechou

Obývačka v podkroví nie je dnes ničím nezvyčajným. Zariadiť ju môže byť však o niečo komplikovanejšie pre zošikmené steny a trámy. Tu je pár základných tipov, ktoré sa osvedčili v praxi.

prejsť na článok

Konferenčná miestnosť

Ako zariadiť miesto na obchodné stretnutie? Pandemické časy zmenili tvár kancelárskych priestorov. Konferenčná miestnosť dnes už nie je len miestom na dôležité obchodné rokovania, ale aj miestnosťou vhodnou na rýchle telekonferencie a stretnutia spoločens

prejsť na článok